Ynt: Astra j 1.4t vs golf 1.4tsi 122hp 0-200
ibre oyle degil boyle kalkar 14alkiss 14alkiss
astra j 1,6 turbo speed
ibre oyle degil boyle kalkar 14alkiss 14alkiss
astra j 1,6 turbo speed
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-3 km az 1.6t nin son hızları öyle ayarlanmışTolga KARACA link' Alıntı:2. ve 3. viteste ulaştığı hız 1.4 140hp lerden az mı bu araçların ya da erken mi vites büyütüyor??
aynen astra cosmo ile golf highline arasında 10000 tl civarı fark var ama hertürlü otomobil sitesine bakın astra nın fiyatı sınıfındaki araçlara göre çok yüksek diyorlar ama golf fiyatlarını hep görmezden geliyorlar ayrıca golf 122hp trendline ile astra 1.4t enjoy plus nerdeyse aynı fiyat ama sundukları özellik arasında dağlar kadar fark var astra en düşük donanımda golf ün orta donanımında fazla özellikler sunuyor ama herkes bunu görmezden geliyor ayrıca dsg çok kaliteli bir sistem olsada tam 6000 tl olduğunu unutmamak lazım hatta bazı donanımlarda daha bile yüksekdiagnotics link' Alıntı:Bu videodaki golf dsg şanzumanlı olabilir.. ben astra j siparişi vermiştim satış temsilcisi de arayıp haziran sonu temmuz ortası gibi gelir diyince sinirlendim..iptal edebilirim yani siparişi.. çünkü 2012 model almak daha mantıklı geldi..arkadaşta 1.4 tsi dsg 122 bg var onu kullandım highline versiyonlu.. araçta yok yok.. ben öle vites geçişi daha görmedim..araç resmen uçuyor.. yani en iyi benim diyen öle vites değiştiremez.. aracın her yerini didik didik inceledim.. araç ben kaliteyim diyor.. ses mes yok.. yol tutuş çok iyi..tabi astranın da muhakkak geri kalır yanı yoktur yol tutuş konusunda.. ama kullanılan plastik kalitesinde bariz fark var.. aracın her yeri yumuşacık plastik..bir de dikkatimi çekti araç çok az yakıyor.. arkadaş uzun yolda 130 ile sabit hızda ortalama 5.5 gördüm dedi. şuanda istanbul şehiriçi dışı karışık ortalaması da 7.2.. hemen ertesi gün gittim vw bayiine tabi.. hesaplattım 1.4 tsi dsg higlene+sunroof + ledli bi xenon farlar.. 62 bin tl tam tamına.. hiç de fiyat düşmüyorlar.. navigasyon kaç para dedim..orjinali 6000 tl dediler.. ama dışardan 3300 tl imiş onu da öğrendim.. deri koltuk dedi..o da 7500 tl imiş.. onu da dışarda 850 tl ye suni deri olarak hallediolar.. kısacası bu araba konusunun sonu yok..benim istediim golf 62 bine mal oluyor yani. ama tabi sonradan yaptırmayı düşündüğüm modifiyelerle 70 bini bulur.. çok para yahu.. 2012 model astra alırım en iisi..bu araçlar nie bu kadar pahalı hiç anlamam.. evil_Chamaillerie ayrıca golf için de 5 ay sıra verdiler..bir de millette para yok derler.. gülerim buna 38hehh