LPG konusunda aslında net bir konu var. MArkadan ziyade işçilik ön planda olmalıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar bende geçen hafta pazartesi günü 2013 astra a16xer lpg li araç aldım 104 000 km de. Subapları orjinal subap yakmasını bilerek aldım bu fiyatlara alınabilecek bir araç her ne kadar vw grubu almak istesemde param yetişmedi bu aracı aldım. Aldıktan 3 gün sonra esenjör contası mağduru oldum ama dün gece şükür onuda kapının önünde oynardım. Daha önce sırasıyla civic ve polo classic kullanan biri olarak polo gibi atılan bir araç değil ancak vites oranları gayet iyi arada sırada Yozgat taraflarına gittiğim oluyor o zaman rampa ve uzun yol konusunda yorum yapabilirim ancak aracı en yakın zamanda Ümraniye sanayisinde Candan Mühendisliğe getirip Afr ayarı yaptıracağım çünkü inanın benzinde gittiği gibi gitmiyor diyorsanız afr ayarı şart. Önceki aracım pllo classic e Yaptırdım otobanda Bolu ve sonrasındaki rampalarda 90-100 km hıza düşen araç aynı rampalarda 140 - 170 km bandında rampa yukarı performans gösterdi. Bir depo ile Kartepe den Ankara Kayaş köprüsünün oraya kadar ancak gidebiliyorum afr ayarı yaptırdıktan sonra 343 km olan menzil 380 km ye yükseldi ve performansda cabası. Tavsiye ederim.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lpg maf ediyor 6 yılın kronik arızalarını sayayım:
2013 astra editon 1.6 aracıma landirenzo taktırdım herşey bundan sonra başladı, araç 6 yılda 3 termostat , 2 kere yağ soğutucu , bir bobin , gerizekalı gibi göğüsteki radyatör den su damlatınca tuzak gibi tam altına koydukları 1 sinyalizayson beyni, 1 manifoldda delinme , ne ilginçtir 2 defa motor suyu deposu , bir tüp beyni ,1 tüp enjektörü , plastik kelepçe takmadığım için fırlayan jant kapağı, termostat üstündeki ucu metal boru, bir marş dinamosu, ve en sonunda 120 binde 3500tl ye subap değişimi ,
abartmıyorum hayattan soğudum sananiyede serviste ortam yaptım, subap değişirken usta: çelik bile atılsa 30000 de subap eriten gördüm dedi. Düşünmeden sattım aracı, hiç üzülmedim,
Usta şunu dedi her defasında 1.6 motor, cruze daki gibi çok sorunlu alınmaz ,takdiri size bırakıyorum, okuyup abartıyor diyenleri 100.000 km den sonra görürüm
Yukarıdaki sorunlar çoğu LPG kaynaklı, lpg olmasa bile sorunlu araç , kısaca abi kardeş baba tavsiyesi uzak durun