Hadi inşaallah.böyle arızalar üzücü gerçekten
Sony Z5 cihazımdan gönderildi
Sony Z5 cihazımdan gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet arkadaşlar araçta maf sensörü deneme amaçlı değiştirdik manifoltu söktük dayson ile ek ywrlerini yapıştırdık benzinde lft normal değerlerine döndü 2 gündür sorun yok bakalım tekrar yapacakmı
Hocam bahsettiğiniz sorunun aynısı bende de var araç 60binde bende yeni aldım aynı zengin karışım hatası veriyor. buji bobin gaz kelebeği egr valfi maf sensörü vs hepsini denedik sonuç aynı durumdayız. benimkinde lpg var ben lpgden şüphelendim lpg tesisatını iptal ettim yine aynı. lütfen bir sonuç alırsanız benimlede iletişime geçebilirmisiniz
Özelden msj attum kardeşim ararsan detaylı konuşuruz
Kardeş ne yaptın söylediğimi deneyebildinmi bi gelişme varmıHocam bahsettiğiniz sorunun aynısı bende de var araç 60binde bende yeni aldım aynı zengin karışım hatası veriyor. buji bobin gaz kelebeği egr valfi maf sensörü vs hepsini denedik sonuç aynı durumdayız. benimkinde lpg var ben lpgden şüphelendim lpg tesisatını iptal ettim yine aynı. lütfen bir sonuç alırsanız benimlede iletişime geçebilirmisiniz
Kardeş ne yaptın söylediğimi deneyebildinmi bi gelişme varmı
Boğaz kelebeğinin potasiyometre tarafını asla açmayın bozuluyormuş
Diğer sorun çözüldü olay emme manifoltuymuş arkadaşlar başına gelen olursa umarım bu konunun yardımı olur manifoltun ek yerleri dayson ile kaplandı sorun çözüldü