Astra j 2011 cosmo afl far arizasi

niksarbilgisayarhastanesi

Kayıtlı Kullanıcı
60-Tokat
Arkadaşlar aracım 2011 model sağ far afl far arızası verip lambayı kapatıyor komple sol çalışıyor ama uzun kısa yapmıyor arıza verdiginde solun beynini sağa taktim yine aynı lamba değiştim yine olmadı neden olabilir acaba bir çok kişi bir çok şey yazmış kafam çok karıştı

Arkadaşlar başına gelem yokmu bu konuda kimse yardimci olamicak mi bana acaba arabayı servise birakicam ama 3 gün kalması lazım diyor servis bana 250 km uzaklıkta malesef

Ekli dosyalar

• IMG-20250204-WA0010.webp
    IMG-20250204-WA0010.webp
    119.5 KB · Görüntüleme: 6
Bu afl farlarda tam olarak bir çözüm üreten olmadığından malesef cevap veren olmuyor...Bazıları afl far beynini değiştirmişer,bazıları farı söküp bir şeyler denemişler ama problem şu şekilde düzeliyor diyen tam yok...Benimde bir önceki cosmo aracımda çukurdan veya kasisten sert geçince bazen durup dururken ALF far hatası alıyordum dediğiniz gibi bir problem yaşanıyor sonra hiçbirşey yapmadan kendi kendine düzeliyordu...Bir kaç oto elektirkçi gezdim ama oto elektirikçilerde pek konuya hakim değildi...Aracı sattım satarkende problemi söyledim ben tamir ettiririm dedi ama komple farı değişltirmiş daha sonra...

Arkadaşlar başına gelem yokmu bu konuda kimse yardimci olamicak mi bana acaba arabayı servise birakicam ama 3 gün kalması lazım diyor servis bana 250 km uzaklıkta malesef
Belki size biraz fikir verebilir. Link

Geri