Ynt: Astra J 2012 değişiklikleri
Aslında ben de öyle dşündüm ama ev taksitleri öderken, sanayi köşelerinde uğraşmak pek iç açıcı gelmedi, o yüzden garantili olsun ve az yaksın istedim, sanırım stratejik bir karar olarak 1.3 Edition Astra en mantıklısı..
Alternatif olarak Octavia düşündüm 1.6 102 hp (+LPG) Ambition Plus (Full Sayılır) + 18.000 Tl'ye kadar18 ay %0 faiz... Ne dersiniz?
eketen link' Alıntı:Ben de kontrolleri yapılmış iyi durumdaki ikinci ele soğuk bakanlardan değilim. Ama sizinki de mantıklı yaklaşım. Benim tercihimi araçların durumu ve markası belirler bu konuda sanırım. Bir de ben sizin yerinizde olsam ev alacaksam kesinlikle 20 binlik ikinci el araba ve çok daha iyi bir ev alırdım.
Aslında ben de öyle dşündüm ama ev taksitleri öderken, sanayi köşelerinde uğraşmak pek iç açıcı gelmedi, o yüzden garantili olsun ve az yaksın istedim, sanırım stratejik bir karar olarak 1.3 Edition Astra en mantıklısı..
Alternatif olarak Octavia düşündüm 1.6 102 hp (+LPG) Ambition Plus (Full Sayılır) + 18.000 Tl'ye kadar18 ay %0 faiz... Ne dersiniz?