Benim de öyle. Tek sefer yapıyor ama can sıkmaya başladı artıkHer hangibir degisiklikde yok aracta sadece birkez can sıkıyor baska birsey deil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de öyle. Tek sefer yapıyor ama can sıkmaya başladı artıkHer hangibir degisiklikde yok aracta sadece birkez can sıkıyor baska birsey deil
Aynı durum bende de oldu ustanın yanında ses çıkmadı. Adam arabadan indi yola çıktım ses geldi. Yarın bi daha gösterecem. Özellikle ses çıkınca ben pedallerde hafif titreşim hissediyorumBen 2 ustaya gosterdim birisi ses var nerden geliyor anlamadim dedi. Eski opel ustasina gosterdim araba ses yapmadiya yaninda adamin doktor goren hasta gibi iyilesti. Ondan sonra yine ses yapti
İşte sorun Basit bir şey gibi durması ama can sıkıcı olmaya başladıDebriyaz edalunda hafiften bendede var. Kontagi kapat 5 10 dakika bekle ozaman yapar genelde oyle yapiyor
Gösterdim. Usta da sesi net aldı ama yine bulamadık. Travers ve takozların da civatalarını yine sıktık ama kaynağı bulamadık. Uyuz oldum artıkMusait oldumu bende gostercem yine arabayi sende gosterirsen haber edersin insallah ucuz ve kolay istir
Araba boş viteste iken stop edip tekrar çalıştırınca o zaman sesin çıkmaması lazım. Kafasına göre tekrarlayan bişi buAcaba soguktan kaynakli olabilirmi birkac gundur havalar sicak ses gelmedi arabadan soguktan vites dislisi yada baski balata ayrilmiyor olabilir mi