Astra j 2ci viteste ses geliyor

Ben 2 ustaya gosterdim birisi ses var nerden geliyor anlamadim dedi. Eski opel ustasina gosterdim araba ses yapmadiya yaninda adamin doktor goren hasta gibi iyilesti. Ondan sonra yine ses yapti

• Beğen
Tepkiler: Mhsnmtn
Ben 2 ustaya gosterdim birisi ses var nerden geliyor anlamadim dedi. Eski opel ustasina gosterdim araba ses yapmadiya yaninda adamin doktor goren hasta gibi iyilesti. Ondan sonra yine ses yapti
Aynı durum bende de oldu ustanın yanında ses çıkmadı. Adam arabadan indi yola çıktım ses geldi. Yarın bi daha gösterecem. Özellikle ses çıkınca ben pedallerde hafif titreşim hissediyorum

Debriyaz edalunda hafiften bendede var. Kontagi kapat 5 10 dakika bekle ozaman yapar genelde oyle yapiyor

Musait oldumu bende gostercem yine arabayi sende gosterirsen haber edersin insallah ucuz ve kolay istir

Musait oldumu bende gostercem yine arabayi sende gosterirsen haber edersin insallah ucuz ve kolay istir
Gösterdim. Usta da sesi net aldı ama yine bulamadık. Travers ve takozların da civatalarını yine sıktık ama kaynağı bulamadık. Uyuz oldum artık

Acaba soguktan kaynakli olabilirmi birkac gundur havalar sicak ses gelmedi arabadan soguktan vites dislisi yada baski balata ayrilmiyor olabilir mi

Acaba soguktan kaynakli olabilirmi birkac gundur havalar sicak ses gelmedi arabadan soguktan vites dislisi yada baski balata ayrilmiyor olabilir mi
Araba boş viteste iken stop edip tekrar çalıştırınca o zaman sesin çıkmaması lazım. Kafasına göre tekrarlayan bişi bu

Oda dogru yaza kadar bur sorun cikartmasa yazin satacam k modelini alacam 😀ilk calistirmada artik muzik acacaz

Geri