Ynt: Astra J ama hangisi
Anlaşıldı tamam, dinlemede kal okkkturkeril link' Alıntı:Astrayı kastediyorum canım victoryy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaşıldı tamam, dinlemede kal okkkturkeril link' Alıntı:Astrayı kastediyorum canım victoryy
Gelsin bakalım, haydi hayırlısı, umarım umduklarınızı fazlasıyla bulursunuz.turkeril link' Alıntı:arkadaşlar aracı aldım sayılır, birazdan işlemler biter. 150 km ereğli-karabük yolu ardından ilk izlenimler gelir
turkeril link' Alıntı:arkadaşlar aracı aldım sayılır, birazdan işlemler biter. 150 km ereğli-karabük yolu ardından ilk izlenimler gelir
turkeril link' Alıntı:arkadaşlar aracı aldım sayılır, birazdan işlemler biter. 150 km ereğli-karabük yolu ardından ilk izlenimler gelir
Hayırlı olsun hocam. Bende öyle bir olay yok, basarım açılır, tekrar basarım kapanır anında. Seside aynı tuşu çevirerek kısıp yükseltebilirim.turkeril link' Alıntı:Eve geldim şükür
izlenimlerimi yazmadan önce bi şey sorayım. Oradayken farketmedim yolda anladım ki müzik sistemini açmak için ses ayar tuşunun üzerine basıyoruz ya, sonra kapatmak için bastığımda bi türlü kapatamıyorum. Arada bir işe yarıyor sanki, tuşta mı bi şey var acaba? Direksiyon üzerinden sesi kesiyorum ancak, tamamen kapatmak için zorlandım baya...