Astra J Ampül Kodları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Furkan semiz hayırlı olsun. ne marka aldınız fiyat ? bende alacam bi tane, sis farının biri yanmıyordu, söktüm baktım ampül paramparça olmuş, içide ıslaktı, su girmiş galiba. Orjinalleri osram

• Beğen
Tepkiler: Furkan semiz
@Furkan semiz hayırlı olsun. ne marka aldınız fiyat ? bende alacam bi tane, sis farının biri yanmıyordu, söktüm baktım ampül paramparça olmuş, içide ıslaktı, su girmiş galiba. Orjinalleri osram
Hocam baya aksesuarcıya sordum buladım en son 5. Dükkanda buldum Çin malı ama iyi maşallah led zaten ismi şimdi aklıma gelmedi ama bakar size söylerim

Arıza ışığı yakmıyor ondan tam emin değilim onun İçin muayene girmeden kısaları uzunları sisleri eski haline çevircem

deli mavi LED’ler bunlar şu ana kadar hiç bir sıkıntı olmadı arıza ışığı yakmıyor
E9C6EAD7-3A68-4FFA-A922-4486949EB51D.webp

selam 2016 sedan gündüz ledleri kısa ve uzun farları sis farları geri vites lambasını beyaz led yapmak istiyorum.numaraları ve nerden temin edebileceğime yardımcı olursanız sevinirim...

selam 2016 sedan gündüz ledleri kısa ve uzun farları sis farları geri vites lambasını beyaz led yapmak istiyorum.numaraları ve nerden temin edebileceğime yardımcı olursanız sevinirim...
Konunun ilk mesajında ampul tipleri mevcut

Gecen benimkilerden birisi patladi. Osram H7 var icinde hocam. Orjinal ampulu herhangi bir parcacidan bulabilirsiniz. 40 tl verip aldım.
Merhaba
Afl dönüş farı değiştirmeden önce "AFL Lambaları Servis Gerekli" diye uyarı veriyor muydu ?
benim aracım bu uyarıyı vermeye başladı fakat lambalarım yanıyor

Merhaba
Afl dönüş farı değiştirmeden önce "AFL Lambaları Servis Gerekli" diye uyarı veriyor muydu ?
benim aracım bu uyarıyı vermeye başladı fakat lambalarım yanıyor

Evet hocam lambalar normal şekilde çalışırken uyarı vermiyordu ancak direksiyonu sağa veya sola çevirdiğim anda servis gerekli uyarısı geliyordu.

Geri