@Furkan semiz hayırlı olsun. ne marka aldınız fiyat ? bende alacam bi tane, sis farının biri yanmıyordu, söktüm baktım ampül paramparça olmuş, içide ıslaktı, su girmiş galiba. Orjinalleri osram
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam baya aksesuarcıya sordum buladım en son 5. Dükkanda buldum Çin malı ama iyi maşallah led zaten ismi şimdi aklıma gelmedi ama bakar size söylerim@Furkan semiz hayırlı olsun. ne marka aldınız fiyat ? bende alacam bi tane, sis farının biri yanmıyordu, söktüm baktım ampül paramparça olmuş, içide ıslaktı, su girmiş galiba. Orjinalleri osram
Evet doğru h11 miş taktım bugün baya güzel durdu bence mavi mavi masmavi Ekli dosyayı görüntüle 1130
deli mavi LED’ler bunlar şu ana kadar hiç bir sıkıntı olmadı arıza ışığı yakmıyor@Furkan semiz hayırlı olsun. ne marka aldınız fiyat ? bende alacam bi tane, sis farının biri yanmıyordu, söktüm baktım ampül paramparça olmuş, içide ıslaktı, su girmiş galiba. Orjinalleri osram
Aynı Renk 2013 Opel Astra Cosmo Var Bizdede sisleri kaçtır acaba ve h11 mi h3 mü bi amatör videoda h3 diye gördüm sizde h11 diyorsunuzEvet doğru h11 miş taktım bugün baya güzel durdu bence mavi mavi masmavi Ekli dosyayı görüntüle 1130
Konunun ilk mesajında ampul tipleri mevcutselam 2016 sedan gündüz ledleri kısa ve uzun farları sis farları geri vites lambasını beyaz led yapmak istiyorum.numaraları ve nerden temin edebileceğime yardımcı olursanız sevinirim...
MerhabaGecen benimkilerden birisi patladi. Osram H7 var icinde hocam. Orjinal ampulu herhangi bir parcacidan bulabilirsiniz. 40 tl verip aldım.
Merhaba
Afl dönüş farı değiştirmeden önce "AFL Lambaları Servis Gerekli" diye uyarı veriyor muydu ?
benim aracım bu uyarıyı vermeye başladı fakat lambalarım yanıyor