Ynt: astra J ampul kodları
Abi ben bu ürünü almıştım hemen iade ettim alma sakın uymuyorBÖLENT link' Alıntı:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ben bu ürünü almıştım hemen iade ettim alma sakın uymuyorBÖLENT link' Alıntı:
Ok tek çare gelince senin yorumlarini bekliyorum.ttt35 link' Alıntı:Abi ben bu ürünü almıştım hemen iade ettim alma sakın uymuyor
Yine alacak bişi çıktı ya. ;D Sonu yok bu işlerin. Gelince resimleri bekliyoruz.İnşallah beğenmem. 011zaattt35 link' Alıntı:Bülent abi ben sahibinden den aldım fakat led ampül uymadı iade ettim. 2 hafta önce aliexpress ten sipraiş ettim. ampul koduna göre gelince yorumumu yazarım.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6115199062.html
Begeneceksin osman hemde cookk 011zaasanalbiri link' Alıntı:Yine alacak bişi çıktı ya. ;D Sonu yok bu işlerin. Gelince resimleri bekliyoruz.İnşallah beğenmem. 011zaa
Beni benden aldın şimdi.Led mi ??? Bu konuda hassasım.İki tane gelecek denmiş.Paketten iki tane mi çıkıyor?Yoksa iki adet mi sipariş edilmiş.Beğenen çok olursa toplu alım yapalım. danceeBÖLENT link' Alıntı:Begeneceksin osman hemde cookk 011zaa
Gece plaka led ise geri lambasi sapsari siritiyo.
Dur hele bi gelsin ben sana haber uçururum.sanalbiri link' Alıntı:Beni benden aldın şimdi.Led mi ??? Bu konuda hassasım.İki tane gelecek denmiş.Paketten iki tane mi çıkıyor?Yoksa iki adet mi sipariş edilmiş.Beğenen çok olursa toplu alım yapalım. dancee
Hatta göstermeye Söke'ye gel.Bak burdan Bodrum'a geçersin.Bodrum'a ne kaldı zaten.2 saate kalmaz Bodrum'dasın. 011zaaBÜLENT link' Alıntı:Dur hele bi gelsin ben sana haber uçururum.
cancanada link' Alıntı:Uzun var kodu makyajlıda Değişti mi ??
Uzun far ampulü ile kısanınki farklı cıktı gecen gun