Astra J arıza ışığı yakmayan gündüz ledi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J arıza ışığı yakmayan gündüz ledi

mucahitduran link' Alıntı:
Teşekkür ederim :) sizden başka tepki veren olmamış onlara ayrıca teşekkür ederim :D

....... ....... .....

Rica ederim :) Sen birde tatile nereye gidilirdeki paylaşımına verdiğim tepkiyi görsen  005hihih

Teşekkür ederim :) sizden başka tepki veren olmamış onlara ayrıca teşekkür ederim :D

....... ....... .....
Müco kusura bakma kardeşim gozden kacirmisim.  Belkide  arabam cosmo nasil olsa led diyemi dikkatimi cekmedi acaba. 011zaa
Ledlerin kisilmadan yanmasi cok guzel.

Bana çare varmı Mustafa. Biliyorsun editiona sport farı taktım gündüz modunda arıza ışığı yakıyor.

OGOKTAS link' Alıntı:
Rica ederim :) Sen birde tatile nereye gidilirdeki paylaşımına verdiğim tepkiyi görsen  005hihih
B֜LENT link' Alıntı:
Müco kusura bakma kardeşim gozden kacirmisim.  Belkide  arabam cosmo nasil olsa led diyemi dikkatimi cekmedi acaba. 011zaa
Ledlerin kisilmadan yanmasi cok guzel.

ևok güldüm Allah'ta sizi güldürsün :D :D

Bülent abi belki cosmo olduğu içindir dediğin gibi :D

B֜LENT link' Alıntı:
֖zdemir burağın profil resmini görünce uykum geliyo yaw.
Senin aran iyidir soylermisin bi duzenlesin.  011zaa 011zaa

OGOKTAS link' Alıntı:
Bak zati iftar saati de geldi uyandırayım bari :)

Buraaak Buraaakcığım bak iftar saati geldi kalk uyan benim yakışıklı kardeşim, hadi bak Bülent abinde gelmiş iftara :D :D

Ahahahahaha :) abiler nasıl uyuduysam şimdi uyanabildim. Bülent abi fotomodel etti bizi anasını satayım poz beğendiremiyoruz :)

firstemperor link' Alıntı:
Bana çare varmı Mustafa. Biliyorsun editiona sport farı taktım gündüz modunda arıza ışığı yakıyor.
Aslında olabilir, fara gelen ana sokette gündüz ve parkların + uçları birleştirilebilir. Led üzerinde olmaz zira ledin balastı far içinde.

....... ....... .....

Ya ben de atlamayım, cidden çok güzel duruyor. Normalde araca en ufak müdahaleleri bile sevmeyen adamdım, şimdi forum sayesinde acaba neresine ne yaptırsam diye sorup duruyorum kendime.

Zıvanadan çıkmayak da :)

burakkarsli link' Alıntı:
Ya ben de atlamayım, cidden çok güzel duruyor. Normalde araca en ufak müdahaleleri bile sevmeyen adamdım, şimdi forum sayesinde acaba neresine ne yaptırsam diye sorup duruyorum kendime.

Aynen ben de öyleydim valla :) bu araçla oynamak hoşuma gidiyor. Bir de dediğiniz gibi forum olmasa elimi sürmezdim :))

burakkarsli link' Alıntı:

+1 Merak etme sırayla birbirimizi frenleriz :)

Geri