Merhaba, sadece elektronik veya mekanik arazısı olmayanlara tavsiye amaçlı yazıyorum. Aracınızın önce kumanda pilini yenileyiniz, araç zayıf pilli kumandalı anahtarı unutabiliyor, sonrasında tanıtmak gerekebilir. Yedek anahtarımı kullanmasam bile 4-5 ayda pilini yeniliyorum. Astra j araçlarda orjinal teypte daha kolay olan (Teyp üzerindeki CONFİNG tuşu) araç konfor ayarları içerisindeki kapı kilit ayarları var, burada modülü kendi kullanımıza göre kişiselleştirilmeye izin veriliyor. Bu ayarları kontrol ediniz. Tesla ekran veya orjinal teyp olmayanlar doğru canbus ve doğru canbus ayarları yapılı olduğundan emin olmalısınız. Benim araçta yanlışlıkla megane ayarları uyarlanmıştı, direksiyon tuşları yanı sıra kapı kilitleri, TC çeki kontrolü tuşu ve klima ayarları sorun yaşamıştım. Tesla ekran ayarlar menüsündeki fabrika ayarlarına girdim şifresi 0000 veya 8888’di tam hatırlayamadım açılan menüde sol üst seçenekte protokol settings sayfasını açtım ve yeni açılan sayfada sol kısıma dokunmadan, ayarları aracıma uygun olan GM-Opel astra 2010-2014 ayarını seçip kaydettim, (bazı modellerde Cruze 2010-2014 vs çıkıyor ama astra j ile sistem aynı) böylece araç ayarları kısmındaki orjinal ayarlar bölümünü görmeye başladım ve tüm tuşlar aktif oldu, kilit özelliklerinin de genelini açık ve aktif seçtim. Sonrasında hiç bir sorun yaşamadım. Belki işinize yarar.