Astra J Benzin yakıt tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut7105
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri

arkin39 link' Alıntı:
Aracimi alali 5bin km oldu ikinci el aldim toplamda 62bibde ilk aldigimda ortalama 8.4 asagi dusmuyordu gecen bakimdan sonra merak edip sifirladim ve yaklasik bin km yol yaptim agirligi sehir ici ortlama hiz 42 ve aracim su an 7.7 lt de biraz daha uzun yol yapsam daha da dusecegini düşünüyorum
Çok iyi değerler şehiriçi olarak. bravoo

benim araç 3500 km de sıfır almıştım, 5 ay oldu alalı 1.4 140 tb enjoy 9.5 lt de takıldı kaldı şehir içi istanbul günde trafiğe girmeden 30 km yolum var

badavut link' Alıntı:
benim araç 3500 km de sıfır almıştım, 5 ay oldu alalı 1.4 140 tb enjoy 9.5 lt de takıldı kaldı şehir içi istanbul günde trafiğe girmeden 30 km yolum var
Düz mü a/s mi? gayet normal değerler, özellikle a/s ise ve istanbul trafiği ise.

sıkışık trafikle beraber 12.1 litreye yükselmiş bulunmaktayım inşallah benzin 6-7 TL olur da trafik rahatlar ben de az yakarım  :D

Ynt:

Bende istanbul ici gunde yaklasik 30 km gidiyorum, ortalamam 7.9 lt ye dustu, cok duz bir yol degil aksamlari trafik de oluyo, ben mi cok sakin kullaniyorum ne :)

3 ayda toplam ancak 1600 km yol yapmışım .Araç 1.4 turbo HB Active Select . Agresif kullanmam pek.Tamamen İstanbul şehiriçi kullanımda ortalama 11 lt/100 km. Katalog değeri 9 lt idi ben 10 lt ye razı idim ama 11 lt nin altına inmeyecekmiş gibi gözüküyor. Genelde tüm otomatik vitesli benzinli benzer araçlar bu civarda yakıyor.Evet VAG grubu otomatik vitesli araçlar biraz daha az yakıyor ama DSG şanzımanın arıza çıkarma oranlarını düşününce gene OPEL diyorum..Opel in teknolojisini ilerletmesini beklemekten başka yapacak şey yok)))

Ynt:

ezmoce link' Alıntı:
Bende istanbul ici gunde yaklasik 30 km gidiyorum, ortalamam 7.9 lt ye dustu, cok duz bir yol degil aksamlari trafik de oluyo, ben mi cok sakin kullaniyorum ne :)
Araciniz düz dur. Otomatikte bu deger zor.

Geri