Ynt: Astra J bi-xenon far montajı
Canım kardeşim o kadar güzel açıklamışsın ki seni alnından öpüyorum.Sayende senden çok şey öğrendik ve uygulattık tekrar tekrar şükranlarımı sunuyorum ve sonsuz teşekkürler...
madmax50 link' Alıntı:Hocam AFL nefis bir sistem sırf bu sistem için cosmo alınmalı bence. Bizim gibi gariban edition ve sport sahipleri için bi-xenon bulunmaz nimet. Benim bu işlerle uğraşma nedenim tamamen hobi. Aracım 1.6 45.000 TL ediyor üzerine 5.000 lira koyup 1.4T cosmo alabiliyorum. Edition aracı cosmo gibi yapmaya çalışmak zaman ve para kaybından başka bir şey değil.
Farlar 1000 TL
Kromlar 500 TL
Direksiyon 500 TL
Jantlar 1000 TL
Koltuklar .. TL
Sensörler .. TL
Bu liste uzar gider masraf çok fazla. Benim gibi bu işlerden zevk alan biri için harcanan paranın hiçbir önemi yok. İş çıkışı stres atmak için oturup araçla uğraşmak benim için zevk. Bazı arkadaşlarımız 5-6 saat arabasını yıkayıp parlatıyor, bu arkadaşa 20 lira ver yıkattır demek ne kadar doğruysa benim gibilere de 5000 lira ver arabanı cosmo ile değiştir demek o kadar doğru olur
Cosmo ayrıcalıktır ama edition alıp ayna altı, ayak altı led, ses sistemi, krom vs. takmak çok zevklidir. Birçok arkadaşla montaj yaptık, işlem bittikten sonra gözlerindeki mutluluğu görmelisiniz. Cosmo alırsınız bayiden çıkarken bir heyecan yaşanır ama araca yeni aksesuarlar eklemek her defasında büyük zevk yaşatır.
Canım kardeşim o kadar güzel açıklamışsın ki seni alnından öpüyorum.Sayende senden çok şey öğrendik ve uygulattık tekrar tekrar şükranlarımı sunuyorum ve sonsuz teşekkürler...