Astra J bi-xenon far montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J bi-xenon far montajı

firstemperor link' Alıntı:

farlar çok iyide kargo ücretiye 661 dolar, bide gümrükte takılma durumu olur, açıkçası pek güvenemiyorum..

Peki cosmo farı taksak edıtıonlarda Manuel far yükseklik çalışır mı benim için asıl güzel görünen led gündüz farları bunun yanında mercekli cosmo farını takınca far yükseklik ayarıda çalışırsa bana yetebilir açıkcası.birde şunu merak ediyorum bu sport cosmodaki led gündüz farları arıza yaparsa patlarsa bi şekilde yanmazsa komple far mı değişiyor bildiğim kadarıyla ledler sökülmüyor

Turan bozkurt link' Alıntı:
Peki cosmo farı taksak edıtıonlarda Manuel far yükseklik çalışır mı benim için asıl güzel görünen led gündüz farları bunun yanında mercekli cosmo farını takınca far yükseklik ayarıda çalışırsa bana yetebilir açıkcası.birde şunu merak ediyorum bu sport cosmodaki led gündüz farları arıza yaparsa patlarsa bi şekilde yanmazsa komple far mı değişiyor bildiğim kadarıyla ledler sökülmüyor
evet komple far değişiyor ledler değişemez

Bi yardımcı olsanız far yükseklik ayarı edıtıonlarda Manuel olduğundan çalışır mı

Mustafa çok emek karşılığı güzel bir proje çıkmış ustanın bir daha yapmayacak olması çok üzücü olmuş ne hayallerim vardı :(  gece video ve fotoları da bekliyorum.

Forma yeni uye olan oktay toker abimiz size yardimci olacaktir

abi çok süper olmuş :D güle güle kullanın. O kadar uğraştığınıza değmiş bence

Kasım Çınar link' Alıntı:
Forma yeni uye olan oktay toker abimiz size yardimci olacaktir

Oktay Bey ne zaman forumumuza üye oldu? Ben görememişim.

Geri