Astra J Camların Kumandadan Açılıp Kapatılması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Camların Kumandadan Açılıp Kapatılması

Arkadaşlar bir sorum olucak camların acılıp kapanma konusunda? Acaba arctan cıktık gıdıyoruz aracı kitledim ama farkında olmadan camı acık kalmıs kendi kendine kapatıyormu ?

kumandadaki kapatma düğmesine  uzun süre basınca 4 camda kapanıyor.

Özer link' Alıntı:
Arkadaşlar bir sorum olucak camların acılıp kapanma konusunda? Acaba arctan cıktık gıdıyoruz aracı kitledim ama farkında olmadan camı acık kalmıs kendi kendine kapatıyormu ?
bu özellik yokbildiğim kadarıyla araç kumandasından manuel olarak kapatılabilir
kapılar öyle otomatik kilitleniyorda camlara dek gelmedim

bu dedıgınız olay genelde sonradan takılma alarmlı araçlarda bulunuyor

maalesef öyle bir özellik yok

Bu arada bende birşey danışmak istiyorum bu özellik 2011 Enjoy Plus araçlarda da bulunuyor mu? Cosmo, Hidro, Sporto mu olmak lazım yoksa illa? (:

bildiğim kadarı ile enjoy plus tada var !! denemende fayda var !!

var bütün araçlarda kapıları açma tuşuna basılı tutun bütün camlar açılır

HaKaN link' Alıntı:
[quote author=Özer link=topic=666.msg14469#msg14469 date=1299845743]
[/quote]

Kapıların otomatik kilitlenmesine şu şekilde şahit oldum, kumandadan kapıları açtım,Fakat hiçbir kapıya dokunmadım.3 dakika sonra kendi kendini kilitledi.
Başka türlü çalışma şekli var mı, mesele kapıyı açık kapasam da birkaç saat sonra kilitlenme gibi?Varsa hangi opsiyon seçilmeli.
Config ayarlarındaki başlıkları görüyorum fakat tam olarak nasıl fonksiyon gösterdiklerini hepsinde anlayamıyorum.

vehicle_dynamics link' Alıntı:
[quote author=HaKaN link=topic=666.msg14473#msg14473 date=1299845978]
[quote author=Özer link=topic=666.msg14469#msg14469 date=1299845743]
[/quote]

Kapıların otomatik kilitlenmesine şu şekilde şahit oldum, kumandadan kapıları açtım,Fakat hiçbir kapıya dokunmadım.3 dakika sonra kendi kendini kilitledi.
Başka türlü çalışma şekli var mı, mesele kapıyı açık kapasam da birkaç saat sonra kilitlenme gibi?Varsa hangi opsiyon seçilmeli.
Config ayarlarındaki başlıkları görüyorum fakat tam olarak nasıl fonksiyon gösterdiklerini hepsinde anlayamıyorum.
[/quote]
benim bildiğim kadarıyla ayarlardaki otomatik kilitleme seçeneklerinden biri araç hareket edince diğeri de sizin tarif ettiğiniz gibi kapılar açılmadığı takdirde kilitleme işi. kapı açıldıktan sonra kilitlememesi lazım.

Geri