Ynt: Astra J Cosmo Ayar Menüsü (Config Menu)
hakan bey ayar menüsünün arka planı neden farklı,nasıl yaptınız acaba?
hakan bey ayar menüsünün arka planı neden farklı,nasıl yaptınız acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cyclone kullanıyorum masaüstü değişmiştimArifhasan link' Alıntı:hakan bey ayar menüsünün arka planı neden farklı,nasıl yaptınız acaba?
muhtemelen onu düşünmüşlerdir ve parantez içinde languages yazmışlardırKhan link' Alıntı:Herşey Türkçe, onu anladım da, bu Diller'in neden yanında Languages yazıyor, onu anlamadım. Diğer Dil'le mi karışır yoksa diye? Hayret yaa...
gayet tabi teknoloji arttıkça kullanılan teknolojinin aksaklık gösterebiliyorsrd link' Alıntı:gercekten bu kadar farklı özelligi komuta edebilmemiz cok güzel. ilk defa bir aracta bu kadar detaylı degisiklik yapabilme durumunu gördüm. böylelikle araca bir kimlik kazandırmış oluyoruz.
yalnız ne kadar cok özellik olursa o kadar da arızalanma ihtimali yükseliyor galiba. öyle degil mi questionnn
HaKaN link' Alıntı:gayet tabi teknoloji arttıkça kullanılan teknolojinin aksaklık gösterebiliyor
ama kullanılan özellikler ve teknoloji bunu telafi ediyor denilebilir
tercih meselesi açıkçasısrd link' Alıntı:ben sizin sayenizde cyclone'a baya bi ısındım. diger sistemler hakkında pek bilgim yok necvox da güzel sistemdir aslında ama aracla birlikte gelen cd600 gibi sistemlerde bu kadar fazla özellik yok sanırım ki.
HaKaN link' Alıntı:tercih meselesi açıkçası
benzer yorumları bulabilirsiniz forumda
eğer orjinalliğe ve ekran çözünürlüğünün kalitesine değer veriyorsanız ve tabi orjinal shark anten cd 600
ama birçok işlevi olan, Öin malı bunlar bu arada; gg kamerası, video oynatma, detaylı navi vs. isterseniz de
cyclone ya da necvox; her ikisinin avantaj ve dezavantajları var