Ynt: AStra J Cyclone DVd Navigasyon Video Tanıtım
keşke olsa ;D
keşke olsa ;D
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astraowner link' Alıntı:necvox siparişi vermiş biri olarak birşey sormak istioyorum ipod/iphone bağlantısı benim için önemli yada normal usb girişleri bunlar kullanışlı oluyormu acaba torpidoda erdem bey sanırım online diil sn,Hakan bu işlevleri konumu nedeniyle kullanışlı buluyormusunz acaba
Vallahi benim araçta öyle bir şey yok, olmaması gerekir diye de biliyorum. Sonuçta cyclone un gerek müzik, gerekse telefondan gelen sesler aracın kendi hoparlörüne bağlı, ayrıyeten neden hoparlör eklemişler anlamadım. Flexride lardaki sport ve tour tuşlarının olduğu bölüm bende boş.diagnotics link' Alıntı:arkadaşlar yeni gelen aracıma cyclone sistemi taktırmıştım..bugün nasıl olmuş diye görmeye gittim. ve ön panelde değişiklik olduğunu gördüm.. şimdi arkadaşlar bilirler flexride olan araçlarda dörtlü ikaz ve airbag tuşlarının 2 yanında tuşlar bulunuyordu..biri sport biri tour tuşu. şimdi benim aracımda buralar flexride olmadığı için boştu.. şimdi gördüğümde buralarda cyclone için tiz hoparlörler bağlandığını gördüm.. yani 2 tane flexride tuşları büyüklüğünde sağda ve solda.. resmini çektim ama şimdi çıkacağım için sonra eklerim.. ses kalitesindeki değişikliği daha test edemedim çünkü yıkamaya falan giriyodu araç.. teslim aldığımda artık yorumları paylaşırım..saygılar..