Attığın dikişler fena ..Heryer parçalanır o dikişler kalır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla sonra açılır da bir daha uğraşırım korkusuyla örümcek ağına çevirdim. Yalnız ben dikiş sonlandırmayı bilmiyormuşum onu anladım. Bekarken diktiğim gömlek düğmeleri düşmeden iyi kalmış yerinde Bir video izleyip onu da öğrendimAttığın dikişler fena ..Heryer parçalanır o dikişler kalır
Teşekkür ederim. Çocuklar hep aynı... Yıkamadan çıkan aracı 5km gitmeden tekrar yıkanacak hale getirebiliyorlarAraba dağınık derken Benim oğlan kadar dağınık değildir sizin çocuk Bu arada ellerinize sağlık konuyu ilgiyle takipteyim hocam.
Harika bir iş çıkarmışsınız.Ekli dosyayı görüntüle 559Ekli dosyayı görüntüle 560Kullandığım ledler 5 ya da 8w.
Orjinalden çok daha iyi aydınlatıyor.
Araba biraz dağınık kusura bakmayın
Teşekkür ediyorum sağolun... Ama geliştirilebilir, hayal gücünde sınır yok. Hammaddemiz eps (köpük) olunca işlemek te çok kolay...Harika bir iş çıkarmışsınız.
elinize sağlık
Sevgili arkadaslar bu isi yaomak icin sonunda zaman buldum fakat en onemli soruyu sormak istiyorum.
Arıza Işığı yakar miyiz malum lanet opel hicbirseye izin vermiyor sirf bu yuzden arka kapilara hoparlor takmaktan korkuyorum