Doğrudur manifold filan söküldüğünden o fiyat ege manifold ama fark eder aracBayiye gittim 400 TL fiyat verdi egr manifiol ve partikül temizliği
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğrudur manifold filan söküldüğünden o fiyat ege manifold ama fark eder aracBayiye gittim 400 TL fiyat verdi egr manifiol ve partikül temizliği
Bugün gittim araçta birşey yok arıza yok dediler arıza ışığı yanarsa getirin dediler öyle kaldı. Şu an normal dediler . Bakalım artık. Bide bazen araba gerçekten hiç birşey yok gibi bazen zayıf bilemedim . Hayırlısı bakalım neler olacak . Turbo hortumu gevşemiş onu taktik dediler hava hortumu. Başka birşey demediler. Acaba ondan yapabilirmi .Doğrudur manifold filan söküldüğünden o fiyat ege manifold ama fark eder arac
Partikül filtresi temizlendi düzelmedi. Egr temizliğinden bahseden usta yok. Partikül dediler hep sokturup temizlettim gene düzelmedi çekiş düşüklüğü. Araba 1 ve 2 de sanki gitmiyor hiç de evir ukseliyor araba gitmiyor. Herhangi bir arıza ışığı yanmıyor . Arıza ışığı yanmaması herhangi bir sensör arızası olduğunu hostermez değilmiEgr temizlendimi
Partikül filtresi temizlendi ama sorun aynı ve hafif bir gürültülü çalışıyorEgr temizlendimi