Astra J Fiyat Listesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Astra J Fiyat Listesi

araçta çok ufak bir çizik vardı, ön kaputta. Araç taşınırken oluşmuş. Hem indirim yapıp hem de ücretsiz lokal boya atacaklardı, lokal boya yapılmasını istemedim ve araç o şekilde kaldı. Araç yeni yıkandığında anca belli oluyor o çizik. O yüzden uygun fiyata aldım.

bende alt satırı okumadan fiyatı görünce hemen nereden hangi bayiden diye heyecanlandım hayırlı olsun gayet uygun almışsınız bende en son 56.000 fiyat aldım henüz...

makyajlı dızel sport +stıl paket 54100'e almıstım daha ıyıye alan var mı? 53500 cosmo ıcın guzel fıyat,küçük cızıkler falan bence problem değil.

Zaten aracı aldığımın ertesi günü birisi aracıma vurdu, sağ ön çamurluk boyandı (: Bu aracı almayıp da fark ödeyerek sıfırını alsaydım çok pişman olurdum sanırım.

makyajlı 1.3 cosmo beyaz sunroof+karter muhafaza 18eylül 2012 59000

Makyajlı Carbon siyah astra j 1,3 cdti sport 52 bin TL.

30 kasım makyajlı 1.3 sport kar beyazı 53.000 aldım

Navi 600 12 model siyah sport stil sunroof'lu şekilde + karter koruma ile birlikte 57 bine geliyor fazla degilmi sizce yoksa normalmi beyler

Dizel icin bile fazla bence. 55,5 yada 56 bine kadar alabilmen lazım. Birkaç yere sorun bence...

gradient link' Alıntı:
Makyajlı Carbon siyah astra j 1,3 cdti sport 52 bin TL.

- bu fiyatlar yeni yıl kampanyalı fiyatlarıdır.. ay sonuna gelmez o 56 olur...
tabi paketler de + 2 + 3 + 4 olurlar :)

- zaten bu yeni yıl kampanyaları 2.el araç piyasasını bitirdi bu sene harbiden..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri