Ynt:
1.6 115 motor Sedan edition beyaz + necvox black edition navigasyon +sigorta falan 57 civarında idi.
1.6 115 motor Sedan edition beyaz + necvox black edition navigasyon +sigorta falan 57 civarında idi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wow necvox haric 42500 e aldığım araç uçmuş..Kerim12can link' Alıntı:1.6 115 motor Sedan edition beyaz + necvox black edition navigasyon +sigorta falan 57 civarında idi.
bu imkansız bir yanlışlık varKerim12can link' Alıntı:1.6 115 motor Sedan edition beyaz + necvox black edition navigasyon +sigorta falan 57 civarında idi.
ozankaya link' Alıntı:Arkadaşlar kendi aracımı Mayıs ayının başında ankara reis otodan aldım son zamanlardaki fiyat artışlarından sonra aldığım fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum fakat sizlerlede paylaşmak istedim. Aracım 0 1.3 dizel 2013 model cosmo paket sunruflu mineral beyaz astra j ben bu donanıma ek olarak necvox navigasyon-geri görüş kamerası ve +1 yıl garanti(toplamda 3 yıl) trafik sigortası ve plaka masraflarıda dahil 66.000tlye aldım. sizce fiyat nasıl ozamana göre?
mrt54 link' Alıntı:31agryyy 31agryyy 31agryyy