Astra J Fiyat Listesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt:

1.6 115 motor Sedan edition beyaz + necvox black edition navigasyon +sigorta falan 57 civarında idi.

Ynt: Ynt: Astra J Fiyat Listesi

Pardon 57 deil 55 idi tekrar baktım ben yapmak istediğim uygulamaları takınca 57 oluyor araca harcanan para tekrar özür dilerim

Ynt: Astra J Fiyat Listesi

Arkadaşlar kendi aracımı Mayıs ayının başında ankara reis otodan aldım son zamanlardaki fiyat artışlarından sonra aldığım fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum fakat sizlerlede paylaşmak istedim. Aracım 0 1.3 dizel 2013 model cosmo paket sunruflu mineral beyaz astra j ben bu donanıma ek olarak necvox navigasyon-geri görüş kamerası ve +1 yıl garanti(toplamda 3 yıl) trafik sigortası ve plaka masraflarıda dahil 66.000tlye aldım. sizce fiyat nasıl ozamana göre?

ozankaya link' Alıntı:
Arkadaşlar kendi aracımı Mayıs ayının başında ankara reis otodan aldım son zamanlardaki fiyat artışlarından sonra aldığım fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum fakat sizlerlede paylaşmak istedim. Aracım 0 1.3 dizel 2013 model cosmo paket sunruflu mineral beyaz astra j ben bu donanıma ek olarak necvox navigasyon-geri görüş kamerası ve +1 yıl garanti(toplamda 3 yıl) trafik sigortası ve plaka masraflarıda dahil 66.000tlye aldım. sizce fiyat nasıl ozamana göre?

Aslında çok pahalı ama suç sizde değil.. Yükselen dolar kuru ve aşırı yüksek vergiler bizi mahvediyor.

fiyatlar almış başını gitmiş.

2013 aralık astra 1.4t cosmo + cam film+ boya koruma+ sigorta +plaka +mtv = 53.400

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri