Astra j garaji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra J nin hangi motor seçeneğini alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
1.6 motorun ortalama yakıt tüketimi en az 10 lt bilgin olsun. Yakıt sıkıntı olacaksa 1.3 dizel al yok sıkıntı olmaz diyorsan al 1.6 yı aşırı deece keyifli.

Black Girl

arkadaşlar bende 1.6 180 beygir j kasa opel aldım 2012 model aranıza katılıorum bende :) lpg taktırmayı düşünüyorum sizce hangi marka taktırmalıyım

abi 180 beygir turbo arabaya lpg nedir çözemedim yazık ya...çok yakıyosa az yakan araç alın. lpg aracınızı mahfeder...

Arkadaslar merhaba artik bende kirmizi 1.4 t active select sport +sonroof+stil paket astra j ile aranizdayim

Hayırlı olsun. Kazasız belasız bin inşallah.

Black Girl

Sormasıayıp 2010 model opel astra j enjoy plus'un ön sis farları nereden yanıyor arka sisleri yakıyorum önleri bir türlü bulamadımda

İkiside solda farların hepsinin bulunduğu yuvarlak far dügmesinde biri altta birisi üstte, alttaki arka üstteki on sis farları.

Black Girl

arkadaşlar bende 1.6 180 beygir j kasa opel aldım 2012 model aranıza katılıorum bende :) lpg taktırmayı düşünüyorum sizce hangi marka taktırmalıyım
tüp olmuyor diye biliyorum fakat Aracı Maffedersin yazık olur. Aldığın araç Orta sınıf bir araç değil bence Lüx bir araç alıyorsun özelliklemi aldın 1.6 180 Hpi Hız yapıcam diye cebine çok hemide çok yansıyacaktır emin ol Malum Devir Ekonomi Devri fakat sen Ekonominin sınırlarını baya zorlamışsın Vede Ekonomi Tanımayan bir aracı alıp tüp taktırmak istiyorsun Kusura bakma Ama bahsettiğin 1.6 180 Hp araca tüp taktıracaksan O araca hiç binme derim.

tüp olmuyor diye biliyorum fakat Aracý Maffedersin yazýk olur. Aldýðýn araç Orta sýnýf bir araç deðil bence Lüx bir araç alýyorsun özelliklemi aldýn 1.6 180 Hpi Hýz yapýcam diye cebine çok hemide çok yansýyacaktýr emin ol Malum Devir Ekonomi Devri fakat sen Ekonominin sýnýrlarýný baya zorlamýþsýn Vede Ekonomi Tanýmayan bir aracý alýp tüp taktýrmak istiyorsun Kusura bakma Ama bahsettiðin 1.6 180 Hp araca tüp taktýracaksan O araca hiç binme derim.

BMW 3.25 talana ne yapacaksýn bunun suclusu arkadas mi yoksa benzini 5 tl yapan zihniyetmi

Bende siparis verdim 1.4 t GTC geldiginde 5000 km biter bitmez subaplari celik yapip LPG yapicam LANDI. De

Kolay gelsin amaç polemik cikartmak degil LPG neden yapiliyor onu anlatmak istedim. Eger yukaridaki gibi mantik yapsak herkes bisiklete binmeli

Geri