- Konuyu Başlatan
1.6 motorun ortalama yakıt tüketimi en az 10 lt bilgin olsun. Yakıt sıkıntı olacaksa 1.3 dizel al yok sıkıntı olmaz diyorsan al 1.6 yı aşırı deece keyifli.
Black Girl
Black Girl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tüp olmuyor diye biliyorum fakat Aracı Maffedersin yazık olur. Aldığın araç Orta sınıf bir araç değil bence Lüx bir araç alıyorsun özelliklemi aldın 1.6 180 Hpi Hız yapıcam diye cebine çok hemide çok yansıyacaktır emin ol Malum Devir Ekonomi Devri fakat sen Ekonominin sınırlarını baya zorlamışsın Vede Ekonomi Tanımayan bir aracı alıp tüp taktırmak istiyorsun Kusura bakma Ama bahsettiğin 1.6 180 Hp araca tüp taktıracaksan O araca hiç binme derim.arkadaşlar bende 1.6 180 beygir j kasa opel aldım 2012 model aranıza katılıorum bende lpg taktırmayı düşünüyorum sizce hangi marka taktırmalıyım
tüp olmuyor diye biliyorum fakat Aracý Maffedersin yazýk olur. Aldýðýn araç Orta sýnýf bir araç deðil bence Lüx bir araç alýyorsun özelliklemi aldýn 1.6 180 Hpi Hýz yapýcam diye cebine çok hemide çok yansýyacaktýr emin ol Malum Devir Ekonomi Devri fakat sen Ekonominin sýnýrlarýný baya zorlamýþsýn Vede Ekonomi Tanýmayan bir aracý alýp tüp taktýrmak istiyorsun Kusura bakma Ama bahsettiðin 1.6 180 Hp araca tüp taktýracaksan O araca hiç binme derim.