Astra J Geri Görüş Kamerası Montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Geri Görüş Kamerası Montajı

volkan_gitarist link' Alıntı:
herkese selam arkadaşlar size bir sorum olacak. cyclone oem cihazı bağlattım söyle bir sorun var. arka camın buğu gidericisine bastığımda geri görüş camda mavi bir ışık çıkıyor. bazen hiç çalışmıyor bazen ise çalışıyor. sebebi ne olabilir şimdiden teşekkür ederim
Hosgeldiniz linkte kendinizi tanitirmisiniz.

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=2.1380

volkan_gitarist link' Alıntı:
herkese selam arkadaşlar size bir sorum olacak. cyclone oem cihazı bağlattım söyle bir sorun var. arka camın buğu gidericisine bastığımda geri görüş camda mavi bir ışık çıkıyor. bazen hiç çalışmıyor bazen ise çalışıyor. sebebi ne olabilir şimdiden teşekkür ederim

Birde artı olarak lütfen profil bilgilerinizi doğru giriniz...

2igmagi.jpg

Merhabalar. Bende de kamera yan çizgileri arabanın boyutlarında değil. Sağ yan biraz içerde kalıyor sol tarafta çok açıkta. Bu çizgileri kalibre etmek mümkün müdür? Kamera sağ ışıkta bu arada.

kusura bakmayın sitede yeni olduğumdan bilmiyordum. kendimi  ve aracımı linkte tanıttım

geri görüş kamerasındaki renkli mesafelerin bir ölçümü varmı acaba ?

ylc link' Alıntı:
Merhabalar. Bende de kamera yan çizgileri arabanın boyutlarında değil. Sağ yan biraz içerde kalıyor sol tarafta çok açıkta. Bu çizgileri kalibre etmek mümkün müdür? Kamera sağ ışıkta bu arada.

Bu klavuz çizgilerini araca göre kalibre etme imkanı var mıdır? Kamera biraz sağda kaldığından çizgilerde doğru hizayı göstermiyor.

zinarturgut link' Alıntı:
Bu klavuz çizgilerini araca göre kalibre etme imkanı var mıdır? Kamera biraz sağda kaldığından çizgilerde doğru hizayı göstermiyor.
Malesef.

Sanırım çizgileri kaldırma imkanıda yok.

Ya kamerayı ortaya almak için tamponu deleceğiz, yada böyle kalacak. Ki böyle kalacak, tamponu deldiremeyeceğim maalesef.

Geri