Youtube açmadığı için videoyu izleyemiyorum malesef.
Benim aracımda gösterge panelinde yer alan kısımlarda (göstergeler ve bilgi ekranı) toz problemi var. 2 farklı yetkili servise gidip temizlenmesini talep ettim. Özellikle sordum forumlarda bazı kullanıcılarda bu şikayete rastladım size başvurup onarım istediler mi diye ama hayır cevabını aldım. Bana tozun girmesinin normal olduğunu söylüyorlar, göstergelerin altındaki boşlukları göstererek. Oranın açık olduğunu ben de biliyorum nasıl olur da araya izolasyon malzemesi koymadan parçaları üst üste giydirirler anlam veremiyorum. Showroomda incelediğim sıfır km Astra'ların çoğunun bilgi ekranında tek tük toz partiküllerine rastladım. Bu toz bende takıntı haline geldi iyice.
Son götürdüğüm servis fabrikaya yazacaklarını, gösterge panelinin sökülmesinin sıkıntı olacağını, panelin değişimiyle ilgili olumlu cevap alırlarsa değiştireceklerini bildirdi. Tabi tahmin ettiğim gibi olumsuz cevap geldi. Peki bu durumda nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz? Ben bu şekilde tozlu tozlu kullanmaya devam mı edeceğim? diye sorunca mahcup oldular ama ellerinden de bişey gelmiyor. Boy boy afiş asmışlar eğitimli personelimizle her türlü sorununuza çözüm için yetkili servisleri tercih edin diye basit bir sorunu dahi çözemiyorlar..
Fazla uzattım, Hasan beye sorum bu gösterge panelini söküp takma işini yetkili servislerdeki usta diye çalışan arkadaşlar malzemeyi kısmadan, esnetmeden, daha büyük sıkıntılara sebebiyet vermeden yapabilir mi?
Bir de bana ne önerirsiniz bu durumda ne yapayım, derdimi şikayetimi kime bildireyim?