Astra j iç okuma lambaları yanmıyor

evet üzerinde led vardı iç aydınlatmalrın büyük ihtimal o sıra oldu bunlar nasıl düzelebilir bu olay halojene dönsem düzelirmi,BCM ye geçen baktım üstü kuru üzerindeki tozlar bile nemlenmemiş idi.
Evet o ledleri çıkar çünkü ledlerin +ve- leri ampuller gibi değil değişebiliyor ampulde sağ ve solda iken led takınca bu aşağı yukarı oluyor bu yüzden şase yapıp elektrik kesiyor araba çek çıkar yarim saat 1 saat sonra röle elektriği acar

Evet o ledleri çıkar çünkü ledlerin +ve- leri ampuller gibi değil değişebiliyor ampulde sağ ve solda iken led takınca bu aşağı yukarı oluyor bu yüzden şase yapıp elektrik kesiyor araba çek çıkar yarim saat 1 saat sonra röle elektriği acar

IMG_20210215_1345494fbe9fadb3d4a167.jpg
IMG_20210215_13440783fa9dff88aa42f3.jpg

değiştirdim şuan ama hala yanmıyor hepsini 0 dan aldım sorun nerededir BCM gibimi ?

Ben led taktığımda sigortaları sürekli yakıyrdu sigortanın sağlam olduğundan emin misiniz

Ben led taktığımda sigortaları sürekli yakıyrdu sigortanın sağlam olduğundan emin misiniz
hangi sigorta olduğunu biliyormusnuz birde söküp gözle kontrolünü yaparım kaç amper oluyorlar genelikle.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kaan.
Hocam aynı arıza bende de oldu. Problemi çözdünüz mü? İç okuma lambaları ve sol arka sinyal yanmıyor. Sol arka sinyale elektrik gelmiyor. Ampül sağlam.

Hocam aynı arıza bende de oldu. Problemi çözdünüz mü? İç okuma lambaları ve sol arka sinyal yanmıyor. Sol arka sinyale elektrik gelmiyor. Ampül sağlam.
Evet çözüldü ve sattım bile aracı artık,Sorun iç taraftaki sigortalarda çıktı 10 amperliklerden 1 tanesi atmış değişimi yaptırdım ve sorun çözüldü.

• Beğen
Tepkiler: Mehmetanill
Hocam dediğinize göre bende sigorta kutusunda ki sol tarafta ikinci sıradaki Kırmızı sigortayı değiştirdim sorun çözüldü.

57B3795F-9E31-47BA-BBFB-31C42CC006CFc69929651d9f858c.jpg

Hocam dediğinize göre bende sigorta kutusunda ki sol tarafta ikinci sıradaki Kırmızı sigortayı değiştirdim sorun çözüldü.
sorununuzu çözebildiysek ne mutlu bana iyi ve arızasız günlerde kullanmak dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Mehmetanill
Geri