Ynt: ASTRA J İÇİN EN KÜÇÜK LPG TANKI
ben bu gün ölçtüm 28.4 kr çıktı biraz çok gibi şehir içi İstanbul trafiği ama benzinde 50.8 kr tu
ben bu gün ölçtüm 28.4 kr çıktı biraz çok gibi şehir içi İstanbul trafiği ama benzinde 50.8 kr tu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
suleyman aracın kac km oldu ve kaçıncı km de taktın tupuSULEYMANHOCA link' Alıntı:ben bu gün ölçtüm 28.4 kr çıktı biraz çok gibi şehir içi İstanbul trafiği ama benzinde 50.8 kr tu
hocam bence çok iyi bir sarfiyat special_YeahSULEYMANHOCA link' Alıntı:ben bu gün ölçtüm 28.4 kr çıktı biraz çok gibi şehir içi İstanbul trafiği ama benzinde 50.8 kr tu
neeeee 7 cm mı naptın abı sen ben 50 lık taktırdım bu kadar yukselmedı bendeki araç sedanKasım Çınar link' Alıntı:aracım hb edition,35 lt simit tank var aracımda,bizim araçlara uyan tek ebat bu,birde piyasadaki simit tankların yüksekliği hepsinde aynı sadece çap olarak ebatlar değişiyor,benim bagaj zemini 7 cm yüksedi,simit tankın etrafını 7 cmlik strafor ile doldurdum.
nanisa link' Alıntı:neeeee 7 cm mı naptın abı sen ben 50 lık taktırdım bu kadar yukselmedı bendeki araç sedan
ben bır ara karşılaştırmıştım ıkısını ama bana aynı gıbı gelmıştı cukkurlarıKasım Öınar link' Alıntı:evet tam 7 cmlik strafor anca kurtardı,sanırım sedan araçların stepne çukurunu biraz daha derin
aynen benim aractada yükseldi... sedan bırazfarklı sanırım 1. havuzu kullanamıyorum..nanisa link' Alıntı:ben bır ara karşılaştırmıştım ıkısını ama bana aynı gıbı gelmıştı cukkurları
Kasım Çınar link' Alıntı:evet tam 7 cmlik strafor anca kurtardı,sanırım sedan araçların stepne çukurunu biraz daha derin