Ynt: İlk Gün İzlenimlerimiz
geçmiş olsun siyah göz alıcı olduğu kadar nazar da çekiyor sanırım ben de burnum dertten kurtulmuyor bir türlü. ben kimselere güvenip yıkamaya da vermiyorum arabamı kendim yıkıyorum. toz eksik olmuyor zaten habire elimde püskül toz temizliyorum. adım deliye çıktı kesinercub link' Alıntı:bu hafta üç kere arabamı yıkattım. pazartesi sabahtan yıkattım ve akşam evimin açık otoparkında çiçek sulamak için açılan otomatik fıskıyeler sayesinde sabah geldiğimde araba su çiçeği geçirmiş gibiydi. 31agryyy salı sabah işyerimde kendim yıkadım 2 gün idare etti fakat sevimli exclaim bir ilçe belediyemizin yol ortasındaki ağaçlara yönelik sulama diyemiyeceğim tamamen yıkama amaçlı general_mmmmmmm bol su, bol çamurlu uygulamasına girince tekrar aracı yıkatmaya vermek zorunda kaldım blahhh. aynı günün akşamıda sokağın bir köşesine yerleştirilmiş, hiç gemi gelmeyecek olmasına rağmen gemi bağlamak için kullanılan demir babalardan birine tamponu vurdum ???..çıkan sese nazaran hasar küçük ama auto kinge kesin götürmem gerekiyor..aracın devamlı suretle kuşların göç yoluna denk düşmeside cabası. asitli artıkları hiç eksik olmuyor 002tuhaff
valla arkadaşlar siyah çok güzel bir renk lakin aracı değiştireceğim zaman kesinlikle Ankaranın Dikmeni aklımda olacak... maasaaa