Ynt: İlk Gün İzlenimlerimiz
Yine döktürmüşsün birader, yazdıklarını okuyunca aracımı biraz daha sevdim
türk_187 link' Alıntı:arkadaşlar ben de biliyorsunuz aracı almamın üzerinden 3 ay geçti..... hergeçen gün aracı daha da çok benimsiyorum. tek eksisi, 1400kg olması.. ilk kalkışlarda biraz yakıt artışı (-ki hiç bir zaman 30lt anlık tüketim görmedim).... onun dışında iki defa orta menzilde 4.1lt ort tüketimi yakaladım. yakıt tüketimi çok tatmin edici. yakıtı geçtim, aracın iç ve dış tasarımı çok hoş. sırf nazar degmesin, aracımı çizmesinler diye özellikle yıkatmıyorum. çok önemli gunlerde yıkatıyorum... siyah araç çok göz alıyor...
aracıma oturan arkadaşlarım nedendir bilinmez hiç yorum bile yapmıyorlarr... 011zaa 011zaa.... özellikle sport modelde koltuklar, deri direksiyon, kapı içi kumaş döşemeler inanılmaz bir kalite hissi veriyor. tuşların simetrik oluşu, krom döş kaplamaları ile piano lake kaplama ön konsola üst segment hissi veriyor.. ama en önemlisi aracın iç ve dış tasarımının çok uyumlu olması ve arka koltukta oturunca araç içindeki tasarım bütünlüğünü görebilmeniz. tek kelime ile mükemmel. aracın içindeki derinlik algısına bahsetmeden geçemeyecegim. müthiş bir derinlik hissi var. özellikle arkada oturanlar bunu çok dile getiriyor... gece yolculuklarında ön kokpit sanki uzay mekiği kokpiti. bu nasıl bir tasarım arkadaş. bu ledler insanın gönlünü okşuyor. tuş takımlarının hafif kırmızı yansımaları insanın gözüne hitap ediyor... özellikle üst tarafta araç içi aydınlatma lambasındaki kırmızı led ve direksiyuon altındaki led aydınlatma araçta otantik bir hava yaratıyor.. tek kelime ile harika... aracın içinde kendimi tatil köyünde gibi hissediyorum... bir de şehir içinde en az 850km yol yapınca bir depoyla insan mest olıyoru.. haaa. bagajdaki flexfloor sistemine deginmezsem ayıp olur. arkadaş, ıvırı, zıvırı alt kata koyuyorum, üst katta sadece benim spor ayakkabılarım ve spor çantam bulunuyor. ne kadar güzell.... okkk... her gece eve geldigimde follow me home özelliğini açıyorum ve kapıya girmeden geri dönüp aracımla vedalaşıyorum ve farlarını söndürerek bana tekrar görüşürüz mesajı veriyor.. önden aracın görünüşü kusursuz... yandan kusursuz,,,, arkadan kusursuz... bakan bir daha bakıyr be kardesim... Allah araçlarımıza kaza bela vermesin...kem gözlerden sakınsın.......
Yine döktürmüşsün birader, yazdıklarını okuyunca aracımı biraz daha sevdim