Astra j kapı kolu led uygulaması(ön kol)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gorski_81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j kapı kolu led uygulaması(ön kol)

Eline sağlık güle güle kullan çok hoş duruyor bu uygulama ... Bu arada komple kapı kolunu sökmene gerek yoktu. Bende aynı uygulamayı yaptım. Sadece piano kısmını sökerek de ledleri  monte edebilirdin.

hosta link' Alıntı:
Eline sağlık güle güle kullan çok hoş duruyor bu uygulama ... Bu arada komple kapı kolunu sökmene gerek yoktu. Bende aynı uygulamayı yaptım. Sadece piano kısmını sökerek de ledleri  monte edebilirdin.

Nasıl yani  ::)

Burada gördüm ve bende yapmaliyim dedim.  De bir sorunum var sag kapı tmm anladım da sol kapının hangi renk kablolarını baglamalıyım acaba bilgi verir misiniz.  Ve arka kapıların her yerine yapmayı düşünüyorum kırmızı dedi yapınca paylaşırım ama şu kablo konusunda yardım edin lütfen

Pedal bölgerine led uygulaması da yapabilir misiniz. yakın zamanda iizmirde olacağım nasıl haberleşebilirz

süper olmuş güle güle kullanın ankarada nerde yapılır bu uygulama arkadaşlar bi pm atsanız elimden pek gelmiyor malesef :)

Harika olmuş. 14alkiss

çok güzel olmuş ellerinize sağlık

slm, yarın bende uygulamayı yaptırıyor olacağım. bu gün malzemelerini aldım fakat 650 ohm direnç yoktu, 680 ohm aldım acaba bir problem olur mu? yada direnç bağlamasak nasıl olur?

Erm2323 link' Alıntı:
slm, yarın bende uygulamayı yaptırıyor olacağım. bu gün malzemelerini aldım fakat 650 ohm direnç yoktu, 680 ohm aldım acaba bir problem olur mu? yada direnç bağlamasak nasıl olur?
bağlamasanız da olur ama direncin görevi; zaten çok düşük akım seviyelerinde çalışan ledleri yüksek akımdan korumaktır..yani yükün bir kısmını direnç üstleniyor..680 ohm da 470 ohmda olur o civardaki hepsi kurtarır..

Geri