Astra j kapı kolu led uygulaması(ön kol)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gorski_81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j kapı kolu led uygulaması(ön kol)

ilker öztürk link' Alıntı:
Bugün kapı kolunun arkasına baktım üstte bir delik var ,tesisatı içinde hazırmıdır acaba?araba enjoy plus,
Bursa'da yaptırabileceğimiz bi yer varmı ?birde cosmolarda 4 kapıdada mı yoksa sadece ön 2 kapıdamı var?

Led yeri hazırdır ama tesisat hazır değildir.
Cosmolarda da sadece ön iki kapıda mevcut. Arka kapılarda led bulunmuyor.  :)

Biraz karmaşık geldi ,Bursa'da yapan biyer olsaydı iyiydi ,kapı kolu nasıl sokuluyor ? Kendim denesem nasıl olur bilmiyorum

Biraz karmaşık geldi ,Bursa'da yapan biyer olsaydı iyiydi ,kapı kolu nasıl sokuluyor ? Kendim denesem nasıl olur bilmiyorum

Esasında çok basit bir uygulama ama biraz el yatkınlığı istiyor.  ;)
Açıkçası ben yapamazdım herhalde.  :)
Bu uygulamayı yaptıran yada kendisi yapan birçok arkadaşımız mevcut. Mesajınızı gördüklerinde fikir vereceklerdir.  greatt

Bursa'da bir yer buldum şimdi arama motorundan 200 tl ön iki kapı kolu ve ayan led içinmiş .çoook para

Süper olmus

Madmax50,Mustafa bey iyi akşamlar size özelden mesaj yazmışdım ,fakat msj'ı alıp almadığınızı bilmiyorum.Belkide ben göndermeyi becerememişimdir.Bende astra edition sedan aracıma kapı kolu led uygulamasını yaptırmak istiyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bursa'da bir yer buldum şimdi arama motorundan 200 tl ön iki kapı kolu ve ayan led içinmiş .çoook para

Ayna altı led ve kapı kolu için uygun fiyat aslında...

:)

Bencede cok iyi fiyat ozellikle ayna alti led cok ugrastiriyor.

Arkadaşlar ben bu uygulamayı kendim beceremiyeceğimden,Ankara'da kime yaptırabilirim.Madmax50 Mustafa beyden ricada bulundum yardımcı olması için,maalesef hiç bir ses seda yok.Canı sağolsun neyapalım.

Kendiniz yaparsınız hiç bir şey değil. Yalandan yere 100-200 tl vermeyin. 1,5 tl ye halledersiniz ben gibi :) korkmayın bir şey olmaz.

Geri