Astra j kapı kolu led uygulaması(ön kol)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gorski_81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j kapı kolu led uygulaması(ön kol)

cenko link' Alıntı:
Arkadaşlar ben bu uygulamayı kendim beceremiyeceğimden,Ankara'da kime yaptırabilirim.Madmax50 Mustafa beyden ricada bulundum yardımcı olması için,maalesef hiç bir ses seda yok.Canı sağolsun neyapalım.
Ankara Opis bayi Nuri bey ile iletişim kurabilirsiniz
forumdan haberdar size yardımcı olacaktır bu konuda

cenko link' Alıntı:
Arkadaşlar ben bu uygulamayı kendim beceremiyeceğimden,Ankara'da kime yaptırabilirim.Madmax50 Mustafa beyden ricada bulundum yardımcı olması için,maalesef hiç bir ses seda yok.Canı sağolsun neyapalım.

size pm attim...

elinde fazla kırmızı mantar led ve direnç olan varsa kargo ücreti ve  ekstradan fazlasıyla ücreti bana ait olmak üzere gönderen olursa özelden mesaj atabilir.şanlıurfa'da baya bir yere baktım bulamadım.

Güzel olmuş

01engin33 link' Alıntı:
elinde fazla kırmızı mantar led ve direnç olan varsa kargo ücreti ve  ekstradan fazlasıyla ücreti bana ait olmak üzere gönderen olursa özelden mesaj atabilir.şanlıurfa'da baya bir yere baktım bulamadım.
özelden msj attım sana kardeş

Banada bu konu ile ilgili yardimci olabilirmisiniz?Ozelden konusursak bunu kendi yapmis biri ile sormak istedigim sorular var.Kendim yapmak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim..

firstemperor link' Alıntı:
Bencede cok iyi fiyat ozellikle ayna alti led cok ugrastiriyor.

Merhabalar,
200 lira çok para.Acemi biri içn bile 1,5-2 saatlik ve 20 ile 25 tl lik bir masraf tutar.Yutube de filan araştırın mutlaka videoları vardır ve öyle ahım şahım bir şey değil.

Makyajsız cosmoda kapı içi led var mı arkadaşlar?

turkeril link' Alıntı:
Makyajsız cosmoda kapı içi led var mı arkadaşlar?
Cosmo larda var

Geri