ASTRA J KASA 1.4 SPORT la 1.4 COSMO arasındaki fark ne?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan phoenixs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

phoenixs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ASTRA J KASA 1.4 SPORT la 1.4 COSMO arasındaki fark ne? araç almayı düşünüyorum verdiğim paraya değer mi cosmo? aradaki farkı sayarmısınız?
şimdiden teşekkür ediyorum

Daha büyüğü yok mu bu fotonun..?

Ön park sensörü,AFL Viraja duyarlı far sistemi,deri kumaş koltuk,bluetooth,elektrikli katlanır ayna

Değermi sen karar ver.

Daha büyüğü yok mu bu fotonun..?

Kibar bir dille uyaralım lütfen herhangibir yönetici değilim kendimi adamın yerine koyuyorum..Uyarsan daha iyi olurdu:) İmzanızdaki resmin boyutunu küçültüp ekler misiniz diyim o zaman açılana kadar anam ağladı:):D

Ön park sensörü,AFL Viraja duyarlı far sistemi,deri kumaş koltuk,bluetooth,elektrikli katlanır ayna

Değermi sen karar ver.

Bence değer afl ye:)

Son düzenleme:
Şimdi sizin için baktım cosmo-sport olayına detaylı birşekilde hiç bir noktayı kaçırmayalım diye..

4149 tl fark var cosmoyla sport arasında ve bu bayiden indirim kopartmadığınız hali belki cosmo alsanız fiyatı daha yüksek olduğu için daha fazla indirirler onuda hesaba katalım:)

Donanım farkı cosmonun sporta göre + ları

1.Alarm
2.Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL+)
LED gündüz farları
9 farklı otomatik aydınlatma modu
Uzun far asistanı
Otomatik far yükseklik ayarı
Far yıkama sistemi

NOT:Bunların hepsini Afl sağlıyor...

3.Ön park sensörü
4.Sportta spor deri direksiyon simidi cosmoda deri direksiyon simidi var hangisi iyise:)
5.Kırmızı kapı içi aydınlatmalar bence güzel birşey arabasında olmayıpta sonradan yaptırmak isteyen çok kişi gördüm:)
6.Deri - Kumaş kombineli koltuk döşemesi gelir cosmoyla sportta spor döşeme
7.Katlanır ayna önemli..
8.Teknolojik artı sanırım usb girişi vardı cosmoda tam bilmiyorum o yada başka birşeydi..

Farklar bunlar tabi o 4149 tl farkı vermeyipte sporta 2700 e afl ekletıp 2.maddeyı ıptal edebılırsın
Diğerlerinden fedakarlık etmeye değermi sen karar ver bizim fikrimiz önemli değil binecek olan sensin sonuçta:)

Geri