- Konuyu Başlatan
Ürün halen hiç dokunulmamış şekilde duruyor. Fiyat olarak da 100 liraya indirdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam Elazığ’dan arıyorum 110TLSelamlar forumdaşlar,
Elimde fazladan bulunan Opel Astra J kasaya ait karter koruma muhafaza sacını satmak istiyorum, evde boşuna bekliyor çünkü. Ürün kargodan geldiği gibi ambalaja sarılı halde durmaktadır, hiç kullanılmamıştır ve açılmamıştır. Ürünün orijinal civataları içerisindedir, paketi eksiksizdir. 2010-2020 arası tüm J kasalara uygundur. Piyasadan oldukça uyguna veriyorum, maksat elimden çıksın. Elazığ içi elden teslim edebilirim, diğer şehirlere gönderimde kargo ücretini alıcı öder. Fiyat olarak da 110 lira düşünüyorum.
Hilton oteli vali Fahri Beyin oradayım ürünü alabilirim bugünÜrün halen hiç dokunulmamış şekilde duruyor. Fiyat olarak da 100 liraya indirdim.
Hocam fiyatını indirdiğiniz ürünü bugün alabilir miyimSelamlar forumdaşlar,
Elimde fazladan bulunan Opel Astra J kasaya ait karter koruma muhafaza sacını satmak istiyorum, evde boşuna bekliyor çünkü. Ürün kargodan geldiği gibi ambalaja sarılı halde durmaktadır, hiç kullanılmamıştır ve açılmamıştır. Ürünün orijinal civataları içerisindedir, paketi eksiksizdir. 2010-2020 arası tüm J kasalara uygundur. Piyasadan oldukça uyguna veriyorum, maksat elimden çıksın. Elazığ içi elden teslim edebilirim, diğer şehirlere gönderimde kargo ücretini alıcı öder. Fiyat olarak da 110 lira düşünüyorum.
Bugün getirebilir misinizHilton oteli vali Fahri Beyin oradayım ürünü alabilirim bugün
Hocam fiyatını indirdiğiniz ürünü bugün alabilir miyim
Selamlar forumdaşlar,
Yarın sanayi kapalı ona göre cevap yazın lütfenHilton oteli vali Fahri Beyin oradayım ürünü alabilirim bugün
Hocam fiyatını indirdiğiniz ürünü bugün alabilir miyim
Olur tabi ki, mesaj ile görüşelim ürün olduğu gibi duruyor hala..Yarın sanayi kapalı ona göre cevap yazın lütfen