Astra j kol dayama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezmoce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezmoce

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Astra J aracımın sürgülü kol dayaması devamlı arkaya doğru kaydığından (tabi sürgülü olmasından kaynaklı) pek kullanışlı olmuyor. Bu kol dayamayı sabitleme imkanımız var mıdır.

Ynt: Astra j kol dayama

Sürekli benim başıma gelen olaylardan birisi. Hiç sabitlemeyi düşünmemiştim. Forum arkadaşlarımızdan bu konuyla ilgili çalışma yapanlar olmuştur sanırım.

Öne doğru sürdükten sonra geri gitmemesi için arkasına siyah renkli plastik birşey sıkıştırabilirsiniz. Ben onu hiç ileri sürüklemeden kullanıyorum şimdi konuyu okuyunca aklıma geldi.

bende hiç kaymıyor.çünkü kayacak bir kol dayamam yok  greatt

Ben hic öne cekip kullanmiyorum.
Kolumu arkaya dogru uzatiyorum. Yada cok yuklenmezseniz geri kaymiyor.

Ynt: Ynt: Ynt: Astra j kol dayama

BÜLENT link' Alıntı:
Ben hic öne cekip kullanmiyorum.
Kolumu arkaya dogru uzatiyorum. Yada cok yuklenmezseniz geri kaymiyor.

Walla bendeki az dokunsamda kayiyor, iyi yaglamislar :) , otomatik olsa belki one cekmeden de kullanilabilir ancak manuelde zor gibi...

Kol dayama kendi kendine geri kayıyor ama el freni düğmesinin yanındaki eşya gözü zorla açılıp kapanıyor ,yağlasak olurmu acaba

Ynt: Ynt: Ynt: Astra j kol dayama

ezmoce link' Alıntı:
Walla bendeki az dokunsamda kayiyor, iyi yaglamislar :) , otomatik olsa belki one cekmeden de kullanilabilir ancak manuelde zor gibi...
Benim arac otomatik belkide o yuzden kollugu öne cekme geregi duymadim.

Arkadaşlar belki ilgisiz olacak ama sonradan kol dayama taktırmak için bir öneriniz var mı? Araç edition

Geri