Astra j kol dayama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezmoce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j kol dayama

Malesef ben en one ceksem bile soyle rahat rahat koyamiyorum kolumu geride kaliyor :) bide arada geriye dogru kaymasida cabasi :)

biochan link' Alıntı:
Arkadaşlar belki ilgisiz olacak ama sonradan kol dayama taktırmak için bir öneriniz var mı? Araç edition

Forumda bununla ilgili birkac konu acıldı detaylı incelerseniz bulursunuz, yinede resimdekini öneririm, benim aracda edition ve daha once baska aracimda da olmak uzere bi kac kolcak aldim kullandim hic memnun kalmadim fakat en son bu urunu gorup aldim ve alt yerlerini silikonla sabitledim ses yapmamasi icin gercekten sonuc harika, fiyat olarak ben 200 tl verip aldim inanin degdi...google astra j kolcak derseniz cikar karsiniza..

tvxy.jpg

Not: resimdeki arac googleden buldum, benim arac degil...

bende koltuğu bayağı geride  ve en alt pozisyonda kullanıyorum, araç otomatik olunca da kol dayamanın geriye kaçacak yeri  kalmıyor...şaka bir yana kol dayama zor hareket ettiği için şanslımıyım ne.

Asta j kol dayamada bariz biçimde tasarım hatası var. Boyu 1.85 altında olan biri için hiç ergonomik değil.

Benim aracımdada kayma vs yapmıyor.Ancak koltuk pozisyonumla bir türlü uyum sağlayamıyor :D Ben biraz daha ilerde olsun istiyorum vitese daha yakın ama maalesef daha uzamıyor.Acaba onu daha ileri getiremez miyiz :D

madmax50 link' Alıntı:
Asta j kol dayamada bariz biçimde tasarım hatası var. Boyu 1.85 altında olan biri için hiç ergonomik değil.
+1
Kısa boylular koltuğu ne kadar öne çekerse kol dayama o kadar geride kalıyor.

Ben hep öne çekip kullanırdım ve asla geri kaymazdı çok sıkıydı. Az da olsa güç sarfetmem gerekiyordu açıp kapatmak için, iyiydi yani.

Benim boyum 1.82 ona rağmen ergonomik değil.Ayarlayamamışlar öne getirmek gerek.

evet biraz geride ama sıkıntı yapmaya gerek yok o bir Alman  ;)

Geri