Astra j kol dayama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezmoce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j kol dayama

Benimki gıcırdıyor kolumu fazla bastırırsam. Açıp kaparken de ötüyor. 2012 ağustos 25 binde.

Benim araç 5-6 aylık orjinal kolçağı açıkken ötüyor. Yani geride stabilken değil, biraz ileriye alınca bazen gıcırdıyor ama yüksek ses müzikte duymuyorum :D

sohayli link' Alıntı:
Kaç model kaç km de araç?
2011 32000km. Yanlış anlaşılmasın armster görüntü olarak çok güzel fakat orjinal gibi olmuyor çıkma bulma imkanı varsa daha iyi olur

İlker16 link' Alıntı:
2011 32000km. Yanlış anlaşılmasın armster görüntü olarak çok güzel fakat orjinal gibi olmuyor çıkma bulma imkanı varsa daha iyi olur

Ben de onu demeye çalıştım. Orjinal de bile bazı sorunlar varken yan sanayi ürünler can sıkabilir.

Benimkinde de hiç bir sorun yok , ne herhangi bir ses problemi yaşıyorum nede ileri geri istemsiz kayma problemi . Nerede sabitliyorsam orada kalıyor  greatt

Benimki ileri geride çok uyuzluk çıkartmıyor ama açıp yukarı doğru kaldırınca 19. yy evleri gibi gacırdıyor. ((:

benimkide 2012 kasım 22000 de kol dayamadan gacur gucur ses gelio opel e götürdüm buna yapılacak bişe yok dediler

Ben de herhangi bir problem yaşamıyorum çok şükür; ama Sport donanımdaki koltukların yan desteklerinin maşallahı olduğundan ben kolumu kolçağa doğru ittirdikçe o da bana doğru geri itiyor kolumu. Şu an triceps kaslarım bu sayede çok belirgin, daha evvelden de vites geçişleri ile bicepsleri halletmiştim, adeta fitness salonu. Teşekkür ederim Opel Astra kolçağı ve vitesi <3

Geri