ASTRA J LED AMPUL

mzffrcvsglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,

Astra J 2013 model aracımın kısa ve uzun farlarına led ampul taktırmak istiyorum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Üstadım,

Beyaz renk olması için mi istiyorsunuz? Farlarınız mercekli mi? Mercekli değilse xenon led çok kötü durur.
Halojen far ise Philips'in ampulleri var. Xenon ampuller gibi olmasa da güzel bir beyazlık veriyor Tavsiye ederim

Xenon ayrı led ayrıdır. Led için merceğe gerek yoktur. Xenon için mercek olmazsa olmazdır. Led ampulleri h7 dir. Astra j için. Afl far yoksa tabi. Kısa uzun aynı.

Ben Philips CrystalVision almıştım. Bembeyaz olmasa da gayet güzel bir beyazlık veriyor. Orjinal far ampulleri sapsarıydı.
şimdi gündüz farları ile gayet uyumlu duruyor.
Ama dediğiniz gibi daha güzel beyaz Led far olur ise ben de alıp takabilirim.

Ben de aracım için benzer arayışa girdim. Astra K'lar için tam bir çile, neredeyse tüm ledler kısa farlar için arıza yakıyor veyahut far yuvasına sığmıyor. Sorunsuz tek ürün dedikleri Photon milestone 600 tl olduğundan ben ledden vazgeçerek philips crystal vision aldım, gelmesini bekliyorum. Youtubeda astra j ve astra kda takılmış halleriyle ilgili kısa videolar var, ilginizi çekerse bakabilirsiniz.

TRY 79.43 32%OFF | HLXG Mini Canbus H4 H7 LED Araba Far Kiti 50 W 10000LM/Set H1 H11 9005 HB3 9006 HB4 h8 4300 K 6000 K 8000 K Ampul Araba Aksesuarları
http://s.aliexpress.com/YN7zyQNJ

Ben bunu uzunlar için kullanıyorum Corsa D ye sorunsuz sığdı. Astra için de Türklerin yorumlara bakabilirsiniz onlar da takabildiklerini söylemiş.

Geri