Astra J Led Stop - ODAK DYNAMICS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tunc1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Led Stop - ODAK DYNAMICS

Fiyat hakkında bilgi verilmemiş ne kadar olduğunu biliyor musunuz

sedan içinde varmı ?

Tam arkadan görünür şekilde bir fotograf olasaydı her iki stop nasıl görünüyor daha iyi gözlemlerdir Tarık BEy başka fotograflarda isteriz

DERSİMLİ link' Alıntı:
Bülent selam. montaj yapılırken oradaydım bende dizel box için gittim denemek için emrede oradaydı sonra odak garaja geçtik ledli stoplar daha yeni gelmişti benim box takılırken emrede stoplardan birini taktırdı söyledim kendisine bunları taktırırsan çıkaramazsın diye ve ne tekim öyle oldu.  :D ve inan resimdeki ile canlı arasında fark var yakından insanı resmen büyülüyor 2 adet  stop var biri bayağa siyah diğeri yani emrenin taktırdığı ve favorim olan bizim cozmo ve sportlardaki karartılmış tonlu. yarın buluşabiliriz tabi odağa geçtiğinde tarık beni çaldırsın gelirim.

Abi emre zaten onları taktırırken çıkarmamayı göze almıştır. BY 0306 da dayanamaz.

Gerçekten çok güzel görünüyor.
En kısa zamanda birkaç fotoğraf daha ekleyip fiyat bilgisi de verebilirseniz, sanırım yaptırmak isteyen çok kişi olacaktır.

Güzel görünüyorlar ama kimse fiyat bilgisi hakkında söz etmiyor acaba biraz tuzlumu :)

Bende 25 e yaptık diye yazınca sevindim ucuz diye millet niye ha bre fiyat soruyor diyordum o gene Aee 25 miş plakası :o
Arıza lambası yakma durumu ve acil fiyat istiyoruz lütfen

Bence herzaman ki gibi tuzlu :)

Arkadaslar fiyatı ile ilgili birsey soylemek istemedim cunku daha tam fiyat belli degil gibi birsey ama bugun tarik beyle konustum normal fiyatin 1.250tl oldugunu forum uyeleri icin 1.100tl gibi bir fiyata takilabilecegini soyledi.

Geri