Astra J Manuel 6 ileri araçlarda şanzıman sorunu varmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan racerant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Manuel 6 ileri araçlarda şanzıman sorunu varmı ?

Motorun redline'da gaz kesmesi ve (sözde) vuruntu yapmasının şanzımanla ne alakası var acaba? Ağzı olan konuşursa olacağı bu...

eketen link' Alıntı:
Bence astra nın şanzumanındaki tek sorun A.S nin oldukça çömert, eli açık bir Türk gibi davranması. :)

Ya da kendini Almanya'da sanıyor olması. ((:

Arkadaşlar,

Sadece yerli forumdan verdiği örneği gözönünde bulundurmayın. Ordaki arkadaşlar aracın suyunu çıkarıyorlar anladığım kadarıyla.
Bende çok dikkate almadım açıkcası

Ancak İngiltere forumlarında benzer şikayetler var. Bunlardan bazıları :

Şanzıman uğultusu, 1. viteste şanzıman sesi ve birden ikiye vites atarken vites geçmemesi. Birkaç kullanıcıda bu sorunlardan şanzıman değişimi yapılmış.
Tabiki her araçta bu şekilde sorunlar olabileceğini kabul etmek lazım. Önemli olan bunun kronik olmaması. Gördüğüm kadarıyla forumdan bu konuda muzdarip kimse yok.

Şanzuman uğultusu hafif şekilde bende de var. Ama bu ses ilk başlarda uzun yolda klimayı açtığımda geliyordu, şimdi ise hep. Acaba şanzuman uğultusu dediğim ses, klima kompresörünün marifetimi diye düşünmekteyim şu sıralar.

2010 astra j 1.4 t manuel 16000 km deyim. vites geçişlerinin biraz kemikli yapısı dışında (bence bu araca daha sport bir hava katıyor) bir problem görmedim. son iki gündür burada havaların genelde -10 civarında olmasından dolayı şansuman yagının donmasından sabahları vitesleri atamıyorum ama 5dk sonra yag vizkositesi düzeldikten sonra tekrar eski haline geliyor.. bende şansuzman sorununu ilk sizden duydum

Arabamın şanzımanından son derece mutluyum. Hiç problem yaşamadım. Soğuk havalarda bile...

dmrcn link' Alıntı:
Sıkıntı yaşayan benim şanzımandaki sorunum hala çözülemedi çözebilecek olan varsa çok memnun olurum  thnxx

opak a gittiniz mi?

Geri