Astra j Navix multimedya video incelemem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j Navix multimedya video incelemem

Arkadaşlar yardım lütfen.Opel astra j aracımda navix 9621 multimedya kullanıyorum.Cihazın içinde araç bilgileri bölümünden dil kısımına yanlışlıkla basılmıştır.Bunun sonucunda aracın dijital ekran dili ingilizceye dönmüştür.Türkçe seceneği malesef yok yanlızca çin ve ingilizce mevcut ne yapmam gerekiyor teşekkürler

hayırlı olsun, güle güle kullanın,

justing link' Alıntı:
Arkadaşlar yardım lütfen.Opel astra j aracımda navix 9621 multimedya kullanıyorum.Cihazın içinde araç bilgileri bölümünden dil kısımına yanlışlıkla basılmıştır.Bunun sonucunda aracın dijital ekran dili ingilizceye dönmüştür.Türkçe seceneği malesef yok yanlızca çin ve ingilizce mevcut ne yapmam gerekiyor teşekkürler
Reset atmayi deneyin

adRe J link' Alıntı:
Reset atmayi deneyin
Kardeşim Reset derken neyi kastediyorsun kusura bakma biraz bu konulara yabancıyım.Kısaca bilgi verirmisin

Arkadaşlar bilgilendirme ve yönlendirme için herkese teşekkürler.Bugün bizzat kendim sorunu 1 saatlik uğraş sonucunda hallettim ve bir yaşıma daha girdim.Çok şükür aracın dil seçeneği türkçe oldu.50 tl cepte kaldı???

justing link' Alıntı:
Arkadaşlar bilgilendirme ve yönlendirme için herkese teşekkürler.Bugün bizzat kendim sorunu 1 saatlik uğraş sonucunda hallettim ve bir yaşıma daha girdim.Çok şükür aracın dil seçeneği türkçe oldu.50 tl cepte kaldı???
Geçmiş olsun.

Madmax Mustafa Abi gündüz farlarımi değiştirmek istiyorum tanıştığımız aksesuarcida oldugun bi gun haberlessek taktırsak olur mu

merhabalar,
navix cihaz hani formattaki videoları oynatıyor. sayg.

Geri