Astra j Navix multimedya video incelemem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j Navix multimedya video incelemem

madmax50 link' Alıntı:
Orhan wince sistemde disk hareketli değil o yüzden direkt kapat sorun olmaz.
O zaman kullanmaya devam :D arkadaşımızda 3,5 sene sorun yaşamadım dedi zaten gittiği yere kadar artık :)

Ürün gerçekten çok hoş gözüküyor Allah sorunsuz kullanmak nasip etsin....

Ürünün en büyük eksiği ingilizce yol bilgisayarı menüsü, fiyatına göre şahane bir cihaz. Forum sposnsoru 645'e veriyor düşünen arkadaşlar kaçırmasın.

bende garanti bitince kesin taktırırım  bunu taktırırken lacivert çerçeveyi yeni sportlarınki  gibi  metal görünümlü  olandan bulabilirmiyim arkadaşlar  tek satılan birşey mi o  benim sport un lacivert e baştan beri içim ısınmadı 

madmax50 link' Alıntı:
Ürünün en büyük eksiği ingilizce yol bilgisayarı menüsü, fiyatına göre şahane bir cihaz. Forum sposnsoru 645'e veriyor düşünen arkadaşlar kaçırmasın.

montajı kaça yaptırdınız hocam?

madmax50 link' Alıntı:
Arkadaşlar cihaz bağlanınca gösterge panelindeki ekran dili ingilizce oluyor. Bu benim için sorun değil ama birçok kişi için büyük eksiklik.

Bu ıngilizce olan gösterge aracın hız göstergesi mi? Yoksa başka bir gösterge mi

wave61 link' Alıntı:
montajı kaça yaptırdınız hocam?

Montaj fiyatı 100 TL

Telefondan giriyorsanız destek vermiyor olma ihtimali yüksek ayrıca youtube olduğu için görmeme ihtimalinizde var. Yöntem olarak alıntı yapın mesajı madmax'in orda ki video linkine tıklayın bu şekilde açması lazım.

madmax50 link' Alıntı:
Montaj fiyatı 100 TL
Usta geri görüş kamerası?

Geri