- Konuyu Başlatan
Ynt: Astra J Necvox Dvd Navigasyon Sistemi
aynen böyle
HaKaN link' Alıntı:sn kodemirci çözüm çok basit aynı problemi ben de yaşadım düzeldi
erdem beyle aynı konuyu tartışmıştık aynen iletiyorum
cd/dvd ekranında yada tv ekranındayken ekrana bir kez dokununca ekranın üst ortasında < OSD > şeklinde bir menü beliriyor (monitörlerdeki ayar menüsü gibi). OSD yazısı üzerine her basışta ekranın alt kısmındaki başlık değişiyor. başlıklar: kontras, parlaklık, main volume ve telephone volume şeklinde. başlığın altında bir skala var. bütün ayarlarda skala tam ortada yani '30' değerinde. main volume ayarına geldiğinizde ekranın üst ortasında bulunan OSD nin yanındaki > artı butonuna bastığınızda ses ayarını yükseltebiliyorsunuz. aynı şekilde telefon sesini de yükseltin. ben ses seviyesini 50'ye ayarladım ve şu anda cd/dvd, mp3 ve telefonun ses seviyesi fm radyo ile eş değerde.
böylelikle sesin az çıkmasının nedeni bir arızadan yada sistemin ses kalitesinin düşük olmasından değil ayarların tam olarak yapılmadığından kaynaklandığı anlaşılıyor
Eğer bu bahsedilen ayarlar yok ise ses sistemi bayine gidip sisteminizi güncelleyiniz
aynen böyle