Astra J (NewPa1n)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J (NewPa1n)

manzara güzel.. araba güzel.. fotolar güzel.. daha ne diyelim :)

Aracıma şu tampon altındaki egsoz oyuğunu nasıl yaptırabilirim,egsozu oraya yerleştırmek istiyorum.Resimdeki gibi

sayın newpaın şu manzarayı bari koymasaydınız olan var olmayan var gitmek isteyip gidemeyen var bu ara sizin sitede kaçtan gidio yazlıklar konuşalım bunuda bir ara.. ;)

plakanız özel sanırım çok para verdinizmi.sizin sticker almanıza gerek yok 5 yıl sonra gene tanırım sizi

Plaka özel değil ki photoshop :)

tüm resimlere mi uygulamışşşş  battle_Teroriste heee ilk iki resimde farklııı ama iyibir çalışma olmuşşş 14alkiss

aracın plakasını gizlemekte bir görsellik katıyor beyazla kapatsaydım resimin bütünlüğünü bozardı.
plaka değiştirme olayına bir standart getireyim dedim :)

bahadirusta link' Alıntı:
sayın newpaın şu manzarayı bari koymasaydınız olan var olmayan var gitmek isteyip gidemeyen var bu ara sizin sitede kaçtan gidio yazlıklar konuşalım bunuda bir ara.. ;)

tabiki biara PM den size yaklaşık fiyatları ve yaşanabiliecek yerleri belirtirim, hatta ayvalığa gelmek varsa aklınızda size seveseve ayvalığı dolaştırırım.

NewPa1n link' Alıntı:
aracın plakasını gizlemekte bir görsellik katıyor beyazla kapatsaydım resimin bütünlüğünü bozardı.

[quote author=bahadirusta link=topic=29.msg12589#msg12589 date=1299428916]

tabiki biara PM den size yaklaşık fiyatları ve yaşanabiliecek yerleri belirtirim, hatta ayvalığa gelmek varsa aklınızda size seveseve ayvalığı dolaştırırım.

[/quote]

çok teşekkür ederim sayın newpaın söylemeniz yeter gerçekten ama aklımda gerçekten ayvalık-cunda var hatta fiyat araştırması bile yapıyorum istanbula buluşmaya gelirseniz görüşürüz bu konuyuda sizden bilgi almak isterim bu konuda da..

Maşallah aracınız göz kamaştırıyor manzaraya astrada çok yakışmış allah kazadan beladan uzak tutsun.

Geri