Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dreamofice link' Alıntı:1den 2 ye geçışi kötü olmuş; opel şu 80lerden kalma kırmızı ekranı ne zaman degıstırecek merak edıyorum opc'ye bile aynı ekranı koymuslar ,bizim araclarda da sevmedıgım tek sey 80lerın atari oyun ekranlarını hatrlatan şu basıt ekran ve göstergelerımız, v40 bu konuda en guzel ekrana sahıp.
Tolga KARACA link' Alıntı:İfade Zafira ile Touran ve C-Max karşılaştırmasındaki ifadeyle birebir aynı 8)
Ben seviyorum ama çok daha renkli ve modern (makyajlı Insignia) görünen tablolar olduğu, bizimkilerin eski kaldığı kesin.
Bencede hic olmazsa dibini gorduk derdi degilmi.DarthWider link' Alıntı:260 km/hızı göremedi ya böyle bi hız denemesi yapsam bana dert olurdu 260'ı görememek
dreamofice link' Alıntı:5 -6 sene önce sevılırdi ama şu an daha renklı ve dıjıtal ekranlar kullanılıyor artık opel bu konuda gerı kaldı,2005 model clıodakı ekrandan hıc farkı yok araclarımızdakı ekranın ; hyundaı'ın içi bu konuda cok basarılı bence;
İfade aynı mevzusu ne anlamadım orayı?