Ynt: Astra J OPC - 259 KM/H
Ben de her modelde aynı iç mekanın kullanılmasını sevmiyorum ama malum çok yaygın bir durum. Insignia da bile Astra ya çok benzer bir konsol vardı makyajla epey değişti neyseki.
Sanıyorum sonraki jenerasyon/makyajlı modellerde motora-donanıma göre farklı ve değişken led göstergeler konacak.
manta400 link' Alıntı:Arkadaşlar yeni aldığım Kia Pro-Ceed GT'nin ortadaki dijital ekranını lütfen inceleyin. Görsel yükleyemedim henüz . Ancak bazı görselleri ilgili sitelerde var.Beni kendine çeken birazda bu göstergeleri oldu. Direksiyondaki GT tuşu ile ister kadranlı ister sayısal verili hale gelebiliyor. Turbo basınç ve tork göstergeleri bile var. Kızmasın kullanan arkadaşlar ama o kadar para vereceksin GTC veya OPC alacaksın içi sedan Astra'lar ile aynı olacak. Focus ST'nin içi bile diğer Focus'lardan farklı . Opel'e bu konuda çok kızıyorum . Spor modellerin içine hiç özen göstermiyor. Gösterge içine OPC yazmakla ışık oyunuyla bu iş olmaz. Biraz teknoloji ve yenilik lütfen.
Ben de her modelde aynı iç mekanın kullanılmasını sevmiyorum ama malum çok yaygın bir durum. Insignia da bile Astra ya çok benzer bir konsol vardı makyajla epey değişti neyseki.
Sanıyorum sonraki jenerasyon/makyajlı modellerde motora-donanıma göre farklı ve değişken led göstergeler konacak.