Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra J Resmi Fiyat Listesi (opelin Resmi Sitesinden)
Ynt: Astra J Resmi Fiyat Listesi (opelin Resmi Sitesinden)
44.876 yazan editon paketi enjoy plus modeli mi ne denk geliyor arkadaşlar 2011 fiyat listesinde enjoy ve enjoy plus var ama burda enjoy yerine edition var arada fark varmı varsa bu fark nedir yoksa denk mi saygılar
ARKADAşLAR BU EDİTİON PAKET İLE 2011 ARAÖ FİYAT LİSTESİNDEKİ ENJOY MODELİ BİRBİRİNE DENK Mİ FARKLI MI 2011 DE ENJOY 46000 KEN 2012 DE EDİTİON 44000 BUNU AÖIKLAYAN Bİ ARKADAşIMIZ OLURSA SEVİNİRİM
Liste fiyati düşse bile bayiler şuanda verdiklerinin altına vermez diye tahmin ediyorum. Yani şuanda 5000TL indirim zaten yapiyorlar liste fiyatından, o zamanda 3000TL yaparlar
Liste fiyati düşse bile bayiler şuanda verdiklerinin altına vermez diye tahmin ediyorum. Yani şuanda 5000TL indirim zaten yapiyorlar liste fiyatından, o zamanda 3000TL yaparlar
[/quote]
ben bu akşam opel odak taydım orada satış temsilcilerinden biri ile görüştüm bugün 3 aracın plaka işlemlerini ertelemişler sebebide fiyatlarda düşme olacakmış araç sahipleriyle sorun çıkmasın diye plaka işini ertelemişler ama ne kadar düşer bilinmez keşke 2-3 bin düşürseler