Merhabalar,
Kusura bakmayın ilk günün heyecanı ile biraz araba, pardon otomobil ile vakit geçirdim (Almanlar otomobil diğerleri araba üretir
) Hepinize iyi temennileriniz için teşekkürler. Cevaplarım şu şekilde:
Aracı teslim almadan önce forumu bolca okumuştum. Küllük, paspas ve karter muhafazası konusunda ısrar ettim. Yalnızca karter muhafazası, yangın söndürücü, ilk yardım çantası, 2 lt'de cam sıvısı hediye alabildim
Paspas değil ama küllük gerçekten iyi olurdu. Ailede sigara kullanan yok ama oradaki boşluk kötü duruyor. Fitilleri, aracın dört bir yanını detaylı bir şekilde kontrol ettim. Herhangi bir çizik, kusur aradım ancak bulamadım. İnşallah sonradan çıkmaz. Korna meselesine kafam takıldı, sabah ilk iş kontrol edeceğim. Ancak nasıl çalışıyor çift korna, izah ederseniz sevinirim.
Aracımı Öengelköy Arkas otodan aldım. Sağ olsunlar gayet yakından ilgilendiler. Test sürüşü, araç hakkında bilgilendirme / yönlendirme konusunda oldukça iyi buldum. Örneğin Kavacık Acarlar Volkswagen'daki kişiler oldukça itici ve ukala bir tavır sergilediler. Bir de 3 ay sonrasına gün veriyorlar. Golf bulunmaz hint kumaşı olmuş.
Otomobil almaya karar verdiğimde 3 kıstasım vardı: Otomatik vites, hatchback olacak ve maksimum 60 bin TL. Bu şartlar altında Golf ve Astra üzerinde karar kıldım. A3 ve BMW 1 serisine yalnızca ikinci ele gücüm yetiyordu ki bunu da tercih etmedim. Neyse sonunda VW'nin benzer fiyatta sunduğu düşük donanımları ve uzun teslimat süresi, ayrıca Astra'nın yeni tasarımı ve etkileyici ön konsolu yüzünden Astra'yı tercih ettim. Oldukça memnunum.
Aracı teslim aldıktan sonra tek üzüldüğüm nokta (hiç de binip kontrol etmemiştim) arka koltuk bölümünde ön taraftaki kalitenin olmaması. 97 yılında satın aldığım Doğan SLX bile arka kol dayama ve daha kaliteli kapı içi plastikleri sunuyordu. Ön taraftaki tüm kaliteli yumuşak doku orada kalmış ve arka taraftaki kapılarda sert plastikler kullanılmış. Burada da aynı özen gösterilmesi gerekiyordu.
Bu arada yalnızca AFL için bile Cosmo alınır. Sitenin otoparkından çıkarken sinyali yaktığımda sol tarafın aydınlanmasına herkes hasta oldu
Daha birbirimize çok şey sorarız. şimdilik bu kadar.
Selamlar,