Astra J Resmi Fiyat Listesi (opelin Resmi Sitesinden)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Astra J Resmi Fiyat Listesi (opelin Resmi Sitesinden)

albertxx link' Alıntı:
Hayırlı olsun diyoruz çeyrek altına zam geldi.
Bugün itibariyle astra 1.3 cdti sport olmuş 64 bin tl :) cosmo ise 70bin lira

Berat kaynak neresi, sitesinde güncel fiyatları bulamadım ?

albertxx link' Alıntı:
Hayırlı olsun diyoruz çeyrek altına zam geldi.
Bugün itibariyle astra 1.3 cdti sport olmuş 64 bin tl :) cosmo ise 70bin lira

70 olmasada 68, 68,500 civarı olur diyorum 1.3 cozmo.

cosmo 69585 sport 63963 görünüyor listede sanırım ufak bır zam daha gelmıs ama hala 2013.

Ben küsüratları yuvarladım :D büyük ihtimal artık bayiler sportu 57 değil 58 59 a verirler.

Opel bu listeyi aciklamak icin gecikmedi mi?

Opelin düzenlenen fiyat listesinde hale 2013 fiyat adı altında yazmışlar.1.6 bilgisi yok ön siparişte almıyorlar şubat oldu garip bakalım Türkiyeye getircekler mi yoksa yeni kasa mı beklicekler.
Yanlız dikkatimi çeken ufak ufak yürüyor opel zamlarda birden yapmıyor ama çok iyi bir zam hazırlığı var gibi.

...

Edit: Farklı konulara alakasız ve de aynı yorum yapıldığından yorumunuz kaldırılmıştır.

Arkadaşlar 1.6 dizel için fiyat araştırması yapıyorum. İki bayide de aynı fiyatı verdiler. Demek ki artık fiyatlar eskisi gibi bayiden bayiye çok farketmiyor. Bu arada bayilerde önemli bir gözlemde bulundum, satış temsilcileri çok moralsiz. Satışlarda durgunluk var ve Mayıs fiyat listesinde indirim bekliyorlar... Bir kampanya beklentisi içindeler...  evil_Daemon

türk_187 link' Alıntı:
Arkadaşlar 1.6 dizel için fiyat araştırması yapıyorum. İki bayide de aynı fiyatı verdiler. Demek ki artık fiyatlar eskisi gibi bayiden bayiye çok farketmiyor. Bu arada bayilerde önemli bir gözlemde bulundum, satış temsilcileri çok moralsiz. Satışlarda durgunluk var ve Mayıs fiyat listesinde indirim bekliyorlar... Bir kampanya beklentisi içindeler...  evil_Daemon

Satış müdürü bir arkadaşla yüz yüze konuşmamda adam neredeyse omzuma yaslanıp ağlayacaktı. Koskoca 1 ayda 2 araba satılmış ! Demek ki bu fiyatlara bir nane yapılamıyor. toplumda ekonomiye karşı hala bir güvensizliğin olması da cabası. 

ben de telefon açtım geçenlerde.araba satabiliyormusunuz dedim.1 insignia 1 astra sedan 1 de adam satabilmişler 1 buçuk ayda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri