Astra J Sedan 1.3 Uzun Yol 3,8 lt ?

Ynt: Astra J Sedan 1.3 Uzun Yol 3,8 lt ?

REC link' Alıntı:
ևok güzel değer. Büyük sabır gerektiriyor :)

Bu yakıt değerine bakarak tüm memleketi gezme fikri güzel ama...

Zigana ve KOP dağı gibi yerlerde (hele de kışın) yakıt değerlerini gördüğünüzde eve dönmek isteyebilirsiniz  dft012 Tüm memleket olmasın o ... :)

O zamanda her çıkışın bir inişi var diye kendimizi avuturuz aga :D

Umut Hocam büyük sabır gerektiriyor. Tebrik ederim sizi. Bu değerleri yakalamak için yol havanın durumu, yolun durumu rakım vs. ler çok etkili oluyor. Mesela ben Kastamonuyoa giderken maalaesef araç tıka basa dolu olduğu için 90-10 ile giderken 4-4,5 lt civarında geziyor. Ama öyle de yol bitmiyor maalesef. Diyorun varsın 100 Km de 2 lt fazla yaksın diyorum ve yapıştırıyorum gidiyorum. Sabrından dolayı tebrik ederim.  special_Yeah special_Yeah special_Yeah special_Yeah

HasanM link' Alıntı:
Umut Hocam büyük sabır gerektiriyor. Tebrik ederim sizi. Bu değerleri yakalamak için yol havanın durumu, yolun durumu rakım vs. ler çok etkili oluyor. Mesela ben Kastamonuyoa giderken maalaesef araç tıka basa dolu olduğu için 90-10 ile giderken 4-4,5 lt civarında geziyor. Ama öyle de yol bitmiyor maalesef. Diyorun varsın 100 Km de 2 lt fazla yaksın diyorum ve yapıştırıyorum gidiyorum. Sabrından dolayı tebrik ederim.  special_Yeah special_Yeah special_Yeah special_Yeah
İlk dizel aracımla kısada olsa ilk uzun yolum olduğu için ne kadar az yakabileceğini merak ettiğim için sabırda tavan yaptım. Ama genelde 110'a sabitlerim uzun yolda. Neredeyse 1,5 ton aracın bu kadar az yakmasıda çok şaşırttı. Biraz daha hafif olsa üzerine yakıt bile üretir bizim motorlar  ;D

1.6 115'likte görülmesi muhtemel bile olmayan 1.3 CDTI değerli. Süper. Bu değerleri gördükçe benim 1.6 115 LPG'liyi satıp 1.3 CDTI Sport+Stil alasım geliyor.

mucahitduran link' Alıntı:
1.6 115'likte görülmesi muhtemel bile olmayan 1.3 CDTI değerli. Süper. Bu değerleri gördükçe benim 1.6 115 LPG'liyi satıp 1.3 CDTI Sport+Stil alasım geliyor.

boşver sen 1,6 candır can...

Böyle değerleri okuyunca sizler adına çok seviniyor mutlu oluyorum. Akabinde kendi aracıma bindiğimde 9,5-10 litre değerleri görünce mutluluğum iki katına çıkıyor, tabi sizin adınıza  kahka536. Kendi adıma ise yine  012uhu ama asla  walll değil. Sonuna kadar benzin ve 10 litre tüketim.

Havalar sogdugundan beri benim araba 6.5-6.7  civarinda yakiyor.kisa mesafe ve sehir ici

Börst! Arabaya bak benim rolanti değerlerimi uzun yolda yakıyor. ((:

Valla maşallah Umut, harika bir tüketim.

GNSpower link' Alıntı:
Börst! Arabaya bak benim rolanti değerlerimi uzun yolda yakıyor. ((:

Valla maşallah Umut, harika bir tüketim.
Hahahaha :D senin motor ısındıktan sonraki rölanti değerleri bu abi :D sabahları soğuk havada arabayı çalıştırdığında 1.3 CDTI'ın 160 KM/H'daki değerlerini görüyorsundur :D

metinmb407 link' Alıntı:
O zamanda her çıkışın bir inişi var diye kendimizi avuturuz aga :D

Karadeniz düşünce sistemine giriş yapmışsın, devamı gelir inşallah :D :D

Geri