Ynt: Astra j ses sistemi Sony amfi-İnfinity component-Hertz koaksiyel
Mustafa bey açıklama için teşekkür ederim .
Mustafa ve Oğuz bey ,
Aslında şuan ikilemdeyim jantımı tesisatmı bu sene halledeyim diyorum.
İstediğim gtc jantını henüz bulamadığım için tesisata yöneliyorum.
Bu seferde orj ana ünüteyle ne kadar verim alabileceğim sorusu aklımdan çıkmıyor.
Astra g sedan aracımda sony dvd 2anfi cıkışlı ana ünüteye 5 ve 4 kanallı 2 ad edison anfi kapılarda 2tk kicker mid
arka panzilopta 2 tk jbl mid bagajda 30 kicker bas ve 1 fr kapasitör mevcuttu böyle bir tesisatı hb koymak nerdeyse imkansız
ve düşüncemde yok.
Benim aklımda özellikle boyutları açısından orj ana ünüte üzerine
1 seçenek Alpinanın PDX-V9 anfisi +2 tk SPR-60C(16cm) + SWE-1044E(Sub)+kapasitor(1fr)
2 seçenek Alpinanın PDX-F6 anfisi +2 tk SPR-60C(16cm) + PWE-V80(kendinden anfili sub)+kapasitor
sizce bu seçeneklerden hangisi daha iyi verim verir yada bunların yerine ne olabilir ?
Mustafa bey açıklama için teşekkür ederim .
Mustafa ve Oğuz bey ,
Aslında şuan ikilemdeyim jantımı tesisatmı bu sene halledeyim diyorum.
İstediğim gtc jantını henüz bulamadığım için tesisata yöneliyorum.
Bu seferde orj ana ünüteyle ne kadar verim alabileceğim sorusu aklımdan çıkmıyor.
Astra g sedan aracımda sony dvd 2anfi cıkışlı ana ünüteye 5 ve 4 kanallı 2 ad edison anfi kapılarda 2tk kicker mid
arka panzilopta 2 tk jbl mid bagajda 30 kicker bas ve 1 fr kapasitör mevcuttu böyle bir tesisatı hb koymak nerdeyse imkansız
ve düşüncemde yok.
Benim aklımda özellikle boyutları açısından orj ana ünüte üzerine
1 seçenek Alpinanın PDX-V9 anfisi +2 tk SPR-60C(16cm) + SWE-1044E(Sub)+kapasitor(1fr)
2 seçenek Alpinanın PDX-F6 anfisi +2 tk SPR-60C(16cm) + PWE-V80(kendinden anfili sub)+kapasitor
sizce bu seçeneklerden hangisi daha iyi verim verir yada bunların yerine ne olabilir ?